2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم ولی دو دلم لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه دارم تنها کارم گریه کردن برا بچه اس ولی خب تو دیگه با خیالت راحت جداشو اون زندگی دیگه درست بش ...

دلم باحال اینهمه زحمت جون کندن خودم میسوزه بخدا. همرو بزارم برم اینا به من بخندن.   خانوادش همش منو مقصر می‌دونن هرچقدر بد باشم ک واقعا بدی نمی‌بینم سزاوار اینهمه درد نیستم

ممنونم عزیزم حالا وکیلی که صحبت کردم خیلی کار درسته 

ببخشی که میپرسیدم 

شوهرتون چند سال داره.

و اینکه بعدا  هرگز دخالتی در امور زندگیتون نداشته باشه حتی با واسطه کسی دبگه. ایشالله که هر راهی خیرتون درش هس برین

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
زندگیمو دوست دارم ولی بی احترامی اشو به پدر مادرم نمیتونم تحمل کنم

اخه فقط بی احترامی نیست که ..میگی دست بزن داره...  دیگه چه زندگی. ؟؟

بازم خودت می دونی. نشه سنت بره بالا بعد تصمیم بگیری ...  دیر شده باشه