2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون این چیزا رو در قالب داستان و رمان دوست دارم کتابخانه نیمه شب رو معرفی میکنم, شاید شنیده باشی اسمشو,

اگه میخوای ادامه بدی و تغییراتی داشته باشی این کتابه بهت کمک میکنه.. و اگه برای بار دوم بخونیش خیلی بیشتر درکش میکنی .

نظر من اینه🤍

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
سلام عزیزم خوبی😍گفتی سوال روانشناسی داشتم میتونم ازت بپرسم☺️آسیب های مکانیکی و عامل مکانیکی در روان ...

سلام عزیزم مرسی تو چطوری

راستش این و اصلا نداشتیم تو درسامون

اسمشم آشنا نمیاد برام😁💛

سلام عزیزم مرسی تو چطوری راستش این و اصلا نداشتیم تو درسامون اسمشم آشنا نمیاد برام😁💛

مرسی مهربونم خودت چطوری ؟

عجبا😐🤦🤣بابا بخدا کله اینترنت رو زیرو رو کردم از هرررررر کی فک کنی پرسیدم تو کتاب فروید نوشته😐اصلا تو هیچ عطاری پیدا نمیشه😐🤣🤣🤣

برای........تو بنویس❤️
مرسی مهربونم خودت چطوری ؟ عجبا😐🤦🤣بابا بخدا کله اینترنت رو زیرو رو کردم از هرررررر کی فک کنی پرسی ...

خوبم فدات😍

ای بابا😂

کتاب فروید شاید سنگینه آره؟

کتابای ما شاید انقدر سنگین نباشه چون فقط بخشی از نظریات فروید اومده نه همش

خوبم فدات😍 ای بابا😂 کتاب فروید شاید سنگینه آره؟ کتابای ما شاید انقدر سنگین نباشه چون فقط بخشی ا ...

نه به نظرم معمولی الان یه بخشیش رو میفرستم ببین فقط باید مدام کلماتش رو معنی کنی😐🤦

برای........تو بنویس❤️