2777
2789

برای حدود ۳۰ نفر آش رشته ، چقدر حبوبات خیس کنم ،

تقریبا پرملات درست میکنیم ما 

نخود و لوبیا و عدس هر کدوم چقدر ؟

و سبزی خرد شده چند کیلو بگیرم 

رشته چند بسته ؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پیمونم دستمه خخخ ب ازای هرنفر درحد یک مُشت ک زیاد پرنباشه میریزم و خوب هم میشه . 

فکر میکنم میشه حدود ۳ قاشق ب ازای هرنفر . اینو از مادرشوهرم یادگرفتم خخخ

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

من پیمونم دستمه خخخ ب ازای هرنفر درحد یک مُشت ک زیاد پرنباشه میریزم و خوب هم میشه .  فکر میکنم ...

ممنون عزیزم 😚 

اره منم گاهی برای قرمه سبزی یا قیمه همین کار رو میکنم 

پس برا آش هم میشه کرد 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
از هر کدوم یه مشت خیلی زیاد میشه که

منم فکر میکنم برا آش زیاد باشه 🤔

چون هم نخود داره هم لوبیا هم عدس ... 

میشه سه مشت 

منم فکر میکنم برا آش زیاد باشه 🤔 چون هم نخود داره هم لوبیا هم عدس ...  میشه سه مشت

به نظرم از هر کدوم طوری بردار که با هم یه مشت بشه هر کی یه بشقاب آش هم بخوره فکر نکنم بیشتر از یه مشت حبوبات تو بشقابش باشه 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
عزیزم تاپیک اخرمو گزارش میزنی برات صلوات میفرستم

همون که درباره مسافرت به یزد ، با مادرشوهرت بود؟؟؟

گزارش زدم عزیزم 

تگ نشدید. عزیز 

یاد آوری روز ۳۹ حدیث کسا 

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»