2777
2789
عنوان

بهم راه حل بدین

87 بازدید | 16 پست

نمیتونم از زندگیم پاکش کنم نمیخوام فراموشش کنم چون دلیل جداییمون اونقدر محکم نیست 

هنوز به همدیگه حس داریم هر چندوقت یبار یا اون پیام میده سر بحث باز میشه یا من

میدونم خودمم یه جایی ته دلم نمیخوام ازش دل بکنم نمیخوام بذارم بره نمیتونم عکساشو شمارشو پاک کنم

تجربه ی راحت فراموش کردن کسیو داشتم ولی این ادمو نمیتونم یه حس خاصی دارم نسبت بهش احتمالش خیلی کمه این حس برام با ادم دیگه ای تکرار شه

نه میتونم بهش برسم نه میتونم کامل جداشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربوط به مشکلات گذشته ی منه یه چیزیو بهش نگفتم و اون بد برداشت کرده و فک میکنه دوسش ندارم نمیتونمم ...

بهش نگفتی  که دوسش داری 

همسن حرفایی که اینجا زدی رو به اون نگفتی

بهش نگفتی  که دوسش داری  همسن حرفایی که اینجا زدی رو به اون نگفتی

گفتم

ولی یه رفتارای دیگم کردم که فک میکنه بهش اعتماد ندارم باهاش راحت نیستم فک میکنه حسش یه طرفه ست

بعضی موقع ها یهو سرد میشم فاصله میگیرم جوابشو نمیدم و چیزای دیگه

خب چرا این کارو میکن😕

دلیل خاصی داشتی

و ببخشید میپرسم اگه میتونی جوابشو بگی مگه چه اشتباهی کرده بودی 

اون هنوز از اشتباهی که کردی تو دلشه هنوز بابتش ناراحته 

خب چرا این کارو میکن😕 دلیل خاصی داشتی و ببخشید میپرسم اگه میتونی جوابشو بگی مگه چه اشتباهی کرده ب ...

ی سری رفتارایی که دارم دلیلش فک میکنم از اعتماد به نفس کممه تو بعضی موارد

ولی چون نمیخوام منو به این چشم ببینه بهش نمیگم

اونم فک میکنه دلیلش چیز دیگس و ناراحت میشه ازم

سر همینا بهم خورد گفتم مناسب همدیگه نیستیم

ی سری رفتارایی که دارم دلیلش فک میکنم از اعتماد به نفس کممه تو بعضی موارد ولی چون نمیخوام منو به ای ...

من واقعا نمیدونم اگه تو واقعا دوس دارین میخوای باهاش ادامه بدی صادق باش باهاش صادقانه حرفتو بزن

یا سعی کن ضعف هاتو کم کنی  سعی کن اون رفتارارو انجام ندی 

البته بنظرم من این دوستی ‌ها هیچ ارزشی ندارن

این حرفارو میزنم فک نکن خیلی سنم بالاست منم هم سن سال خودتم شاید یه کم بزرگتر

تجربه من ثابت کرده که این دوستی ها به جایی نمیرسن البته نظر هرکسی متغیره خیلی از افراد دیدم که باهام دوست بودن و تهش بهم رسیدن ازدواج کردن این بستگی به طرفین داره مخصوصا پسر 

تو باید ببینی که طرف واقعا حسش به تو واقعیه واقعا فک میکنی دوست داره 

ولی بازم از نظر من خوب نیست هرچی که باشه بعدا شاید پشیمون بشی اگه اون ادم، ادم تو نبوده باشه  

کمتر پسری دیدم که تو دوستی حدفش ازدواج باشه 

من خودم فرق کسی که ادعا میکنه دوست داره با کسی واقعا دوست داره‌رو میدونم 

پس خوب فکراتو کن خوب سبک سنگین کن ببین واقعا قابل اعتماده واقعا دوست داره پیگیرته خیلی از پسر جیزایی بیخودی رو بهانه میکنن که از دخترا جدا بشن یا یه کارایی میکنن که خود دخترا تصمیم به جدایی بگیرن ولی مستقیم چیزی نمیگن