2777
2789

من ک اولین ساله انقد بی تفاوتم یادمه خیلی قبلا شور و شوق داشتم برای عید برای خرید عید دیدنی دور هم بودن همیشه ب مامانم میگفتن بیا زودتر تمیزکاری کنیم بریم خرید ولی دیگ هیچ شور و شوقی ندارم حتی نمیخام خرید کنم 

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه عید رو دوست دارم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10212329/بشدت-نیاز-مالی-دارم-خواھش-میکنم-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاین

میشہ لطفا گزارش بزنید؟ھرکی زد لایکم کنہ ب نیتش صلوات بفرستم،مال دوستمہ تعلیق شدہ میخواد تاپیکش ھم حذف بشہ،خداخیرتون بدہ الھی

من سال اولی کخ تو خونه خودم عید میخواد بشه میخام کم کم خونه تکونی کنم و .. از این بخش و سفره هفت سین اینا خوشم میاد. اما بخش لباس خریدن شلوغی دید باز دید خوشم زیاد نمیاد

امسال اولین عیدی هست که بابام نیست..... 💔💔💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

برای من عید باعث میشه تنهاتر بشم چون دوستام بیشتر دور و بر خانواده هاشون هستن و ترجیح میدم مزاحمشون نشم. خواهرم هم که همش با فامیل شوهرشه و ازش بی خبر میمونم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.