2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

244 بازدید | 18 پست

قبلا این جوری نبودم  الکی همش گریه میکنم  وابسته ی نفر شدم ۶ ماهه رفته از وقتی رفته همه بهم میگن دیوونه  با همه دعوا میکنم  سر موضوعات خیلی مسخره‌    ی ماه پیش برای خواهرم خاستکار اومد مامانم چون خاطر کوچیکم خاستگار داره من ندارم ی ماهه همش بهم فحش میده  مثلا  ازش چیزی بپرسم یا باهاش حرف بزنم خودشو میزنه به کر بودن انگار نمیشنوه جوابم نمیده  پیشه همه ازم بد میگه  میگه همه کارای خونه رو تو باید انجام بدی میگه حق نداری از خونه بری بیرون      میخام بمیرم  از این همه دغدغه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت میگه حق نداری بری بیرون و کار انجام بدی یعنی چی حتما خر کاری نه؟

ن مجبورم میکنه کار کنم   اگه کار نکنم کتکم میزنه همتا فحش بهم میده هرچقدر براش کار کنم میگه دخترای مردم صبح تا شب کار میکنن از خونه بیرون نمیرن   

ن مجبورم میکنه کار کنم   اگه کار نکنم کتکم میزنه همتا فحش بهم میده هرچقدر براش کار کنم میگ ...

نه بابا دخترای مردمم تا حدی که کمک بشه به مادر کمک میکنن برو ادامه تحصیل بده شوهر چیه جوونی برو ترقی کن دستت بره تو جیبت شوهرو بخری و آزاد کنی

نه بابا دخترای مردمم تا حدی که کمک بشه به مادر کمک میکنن برو ادامه تحصیل بده شوهر چیه جوونی برو ترقی ...

امسال باید میرفتم یازدهم  بابان نزاشت گفت زشته دختر بره مدرسه  

امسال باید میرفتم یازدهم  بابان نزاشت گفت زشته دختر بره مدرسه  

زشته ؟ میگن زگهواره تا گور دانش بجور جنسیتش رو خاص نکردن همه می تونن نکنه تو روستا زندگی می کنید و گاوداری یا شالیزار دارید

زشته ؟ میگن زگهواره تا گور دانش بجور جنسیتش رو خاص نکردن همه می تونن نکنه تو روستا زندگی می کنید و گ ...

شهرمون کوچیکه  میگه اگه بری بیرون و کسی تورو تو خیابون ببینه آبرومون میره    میگه اگه کسی ببینمت و به بابات زنگ بزنه بابات سنگسارت  میکنه  

شهرمون کوچیکه  میگه اگه بری بیرون و کسی تورو تو خیابون ببینه آبرومون میره    میگه اگه ...

واقعا خنده داره چی بگیم خودت میدونی با بابات صحبت کن بگو من میخوام با درس خوندن پیشرفت کنم درستو بخون برو دانشگاه ولی ازدواجتم سرموقع انجام بده کارخونه رو هم بکن حتی سخت باشه

واقعا خنده داره چی بگیم خودت میدونی با بابات صحبت کن بگو من میخوام با درس خوندن پیشرفت کنم درستو بخو ...

باور میکنی تاحالا با بابام حتی حرف نزدم  میگه تو مدرسه نمیری میری پیش مردا    خواهرم میره ولی من ن   میگه درس چیه  دخترای فامیلمون هم مدرسه نرفتن     

پیش مردا میری چیکار ؟؟؟؟

😐  من میرم مدرسه بابام فک میکنه میرم پیش مردا    فک میکنه دوس پسر  دارم  میرم بعد مدرسه پیش اون           میگه اگه  با ی پسر حرف بزنی میکشمت