2777
2789

سعی کن ی روز ک حال داری پیاز سرخ کن بزار فریزر یا بادمجون کبابی کن سرخ کن سینه مرغ و بگیر تیکه های کوچیک ریز کن قارچ و ریز کن بزار فریزر 

ک بخای غذا درست کنی زیاد وقت صرف نکنی سریع آماده بشه

اگر نیاز مالی نداری یک مدت سرکار نرو و به خانوادت بیشتر توجه کن وگرنه حسرت همین دورهم جمع شدنای ساده وقت نهار و شام به دل بچه هات میمونه

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز بچم تغذیه نداشت که رفت مدرسه ظهرهم نهارنداره اونچیزی که دوست داره نداریم، الان ازعذاب وجدان سردرد گرفتم 😔 فقط دعاکنین خدا معجزشو بندازه توزندگیمون خسته شدم از بی عدالتی دنیا ، چرا وقتی پول نداریم  طفل معصوم هارو میاریم توی این دنیا😔 خدا متولعنت کنه😔😔😔 

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی

منم کوچیک بودم اینجوری فکر میکردم(مامانم شاغل بود) میگفتم خوش بحال دختر خاله هام مامانشون همیشه هست همچی امادس و...

ولی یکم بزرگتر شدم( تو سن راهنمایی و اینا ) فهمیدم مستقل بودن مامانم خیلی مهمتره 

عزیزم ی همچین روزایی تو خونه همه هست اگرم بمونی خونه فک میکنی چند سال دیگه بچت میگه دستت درد نکنه

سعی کن همون روزایی که هستی ی جو شاد واسه بچه هادرست کنی 

دیگه آدمم نباید تمام و کمال خودشو فدا کنه 

ی مادر فدا کرده هیچ وقت مادر خوبی برا بچه ها نمیشه

شبا واسه روز که نیستی خورشت بذار

من یه مدت که باغ بودیم و کار داشتیم و تعداد زیاد بود، شب خورشت میذاشتم داخل جیپاس، همینکه به جوش میومد از برق میکشیدم، همونجور میذاشتم بمونه، تا صبح قشنگ میپخت‌‌ فقط میموند اگه لیمویی نمکی ادویه ای چیزی نیاز داشت. تا برنج رو دم میدادم اونم آماده بود. دیگه روز کار آشپزی زیاد نداشتم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

آخه تو سر کار میری، اون مامانش یک سره رو مبل افتاده بود. تنها راه اینه که روزی که خونه‌ای با کمک شوهرت چند مدل غذا درست کنی فریز کنی برای روزهای هفته‌. اصلا پیشنهاد نمیکنم قید کارتو بزنی. برای اونم زحمت کشیدی

برنامه ریزی کن دوستم 

منم شاغلم ولی تا الان بی ناهار و شام نبودیم یا خونه بهم ریخته نیست اصلا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خب میتونید خورشت ها رو زیاد تر بپزید فریزر کنید تا چند وعده آماده داشته باشید ... بادمجون سرخ شده و پیاز سرخ شده مواد میرزا قاسمی کلی غذا رو میشه فریزری کرد ....

خونه بهم ریخته دخترتون ماشاالله مدرسه می‌ره دیگه میتونید بگید خونه رو کمکتون تمیز کنه کشو لباس ها رو جمع کنه این کارا از دستش بر میاد 

همه رو ببین خودتون تقسیم کنید سریع تر تموم میشه 

یکبار خواهرم اومد خونمون سرزده ،خیلی خونه ام کثیف بود بعد خودش نشست کل خونه رو تمیز کرد گفت خواهر یه ...

ی چیزی بگمم پسرخاله ام با زنش سر همین موضوع با سه تا بچه ازش طلاق گرفت

گفتم حسرت بدل موندمم ی بار از در وارد میشم خونه تمیز باشه بو ی غداا بیاد قابلمه رو گاز باشه

این بچه اخریشو کلا با تخم مرغ بلدرچین بزرک کرد.

می رفت سرکار میومد فقط مانتو در می اورد تو همون هال میخوابید 

واقعاا خونه کثیف لباساا نشسته چرک بو گندوو اشپزخوته ترکیده

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

انرژی داشتن واینا به حال جسمیت برمیگرده..من صبح ساعت هفت و نیم هرروز بیدار میشیم و معمولا هر دو روزی یکبار خونه رو جارو میکشم..ظرفا رو همون موقع که کثیف میشه می‌شورم که تلنبار نشه رو هم..الان شوهرم اینا اینقدر عادت کردن به تمیز بودن خونه غذای آماده و خلاصه آماده بودن همه چیز که وقتی یک روز حالم بده و نمیتونم همشون صداشون درمیاد که چرااااا

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...