سلام خانما هفته نهم بارداری هستم ۳ هفتست دچار تهوع شدم، یک هفتست حتی عصر و شبم تهوع بهم دست میده تا حالا بالا نیاوردم به جز امروز صبح. خواستم بدونم کساییکه تجربه تهوع بارداری دارن چیکار میکنن حالشون بهتر بشه؟ چاره داره یا نه؟ قرص اندانسترون یا همون قرص تهوع بارداری کسی مصرف کرده؟ لطفا کمکم کنید مرسی
من تا این حد تهوع نداشتم و نمیدونم چی باید مصرف کرد
ولی دکتر بگو حتما برات دارو بنویسه
میگن سیرابی هم خوبه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم طبیعیه فقط غذاهای بخور ک حالت تلیتی نداشته باشن چون معدهدرو بدتر میکنه و اینکه دمیترون بخور فقط همین اهااا سیرابی عالیه برا معدت بپز بخور منم مث خودتون بودم حتی بستری شدم و اینارو دکترم گفت رعایت کردم فقط غذا پلویی بخور همین
گرفتم ، وقت دکترم هنوز نشده ۶ هفتگی رفتم گفت هفته ۹ بیا تو این بین تهوعم شروع شد خودم رفتم تهوع بارداری خریدم ولی زیاد فایده نداره فقط ۲ ۳ ساعت اثر داره