بهشتگمشده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 230 عنوان خویی ها هستین 335 بازدید | 23 پست بچه های خوی تو چه حالی هستین 1401/11/09 | 05:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_بالدار عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2468 خویی نیستم اومدم ببینم حالتون چطوره تو چه وضعیتی هستین ؟ پس لرزه میاد؟ اذیت نمیشین؟ وضعیت مدارس به چه شکل خواهد بود و... ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
بهشتگمشده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 230 خویی نیستم اومدم ببینم حالتون چطوره تو چه وضعیتی هستین ؟ پس لرزه میاد؟ اذیت نمیشین؟ وضعیت مدا ... پس لرزه هر دو دیقه میاد مدارس تعطیل فوتی ها رفته رفته امار میره بالا
عسل_بانو89 عضویت: 1393/05/20 تعداد پست: 11321 خویی نیستم اومدم ببینم حالتون چطوره تو چه وضعیتی هستین ؟ پس لرزه میاد؟ اذیت نمیشین؟ وضعیت مدا ... من خوي نيستم ولي زلزله هاي بالاي ٣ ريشترشون مارو هم ميلرزونهخيلي زياد و تند تند مياد منو زلزله بيدارم كرده الان بيدارم
بهشتگمشده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 230 من خوي نيستم ولي زلزله هاي بالاي ٣ ريشترشون مارو هم ميلرزونه خيلي زياد و تند تند مياد منو زل ... ارومیه یا تبریز یا مرنی کدومی خخخ
سوسک_بالدار عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2468 پس لرزه هر دو دیقه میاد مدارس تعطیل فوتی ها رفته رفته امار میره بالا کجایین الان رفتین تو چادر اسکان کردین یا خونه موندین ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
سوسک_بالدار عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2468 من خوي نيستم ولي زلزله هاي بالاي ٣ ريشترشون مارو هم ميلرزونه خيلي زياد و تند تند مياد منو زل ... 😟 ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
بهشتگمشده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 230 کجایین الان رفتین تو چادر اسکان کردین یا خونه موندین تو ماشینیم داریم یخ میزنیم برف میتد
سوسک_بالدار عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2468 تو ماشینیم داریم یخ میزنیم برف میتد وای خدا کمکتون کنه عزیزم 🥺😭😢 ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
عسل_بانو89 عضویت: 1393/05/20 تعداد پست: 11321 میبینین بچه ها ۵ ۶ ماهه درگیر زلزله ایم اره واقعا چرا اينهمه زلزله ميشه تو خوي؟ سايت مركز لرزه نگاري رو هر موقع باز كني نصف زلزله هاي كل كشور هميشه متعلق به خوي هست
بهشتگمشده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 230 اره واقعا چرا اينهمه زلزله ميشه تو خوي؟ سايت مركز لرزه نگاري رو هر موقع باز كني نصف زلزله هاي ... کلا از یک مهر ۶ ریستر داریم