2777
2789

خویی نیستم 

اومدم ببینم حالتون چطوره تو چه وضعیتی هستین ؟ پس لرزه میاد؟ اذیت نمیشین؟ وضعیت مدارس به چه شکل خواهد بود و...

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خویی نیستم  اومدم ببینم حالتون چطوره تو چه وضعیتی هستین ؟ پس لرزه میاد؟ اذیت نمیشین؟ وضعیت مدا ...

من خوي نيستم ولي زلزله هاي بالاي ٣ ريشترشون مارو هم ميلرزونه

خيلي زياد و تند تند مياد 

منو زلزله بيدارم كرده الان بيدارم

پس لرزه هر دو دیقه میاد مدارس تعطیل فوتی ها رفته رفته امار میره بالا

کجایین الان رفتین تو چادر اسکان کردین یا خونه موندین

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
من خوي نيستم ولي زلزله هاي بالاي ٣ ريشترشون مارو هم ميلرزونه خيلي زياد و تند تند مياد  منو زل ...

😟

تو ماشینیم داریم یخ میزنیم برف میتد

وای خدا کمکتون کنه عزیزم 🥺😭😢