2777
2789
عنوان

رشد کم دوقلوها

2588 بازدید | 41 پست

مامانهای گل چکار کنم تا دوقلوهام وزن بگیرن 

خیلی ریزن 

شربتی دارویی هست که یکم تپل بشن 

چاقی برام مهم نیست ولی اینکه همه میگن وای چه ریزن رو اعصابمه

اینجور بچه ها یهویی رشد میکنن عزیزم هیچی نده کار خودتو بکن بحرف هیشکی هم گوش نکن 🥰😘😘😘😘

بخدا اصلا برای خودم مهم نیست چون خیلی عذاب کشیدم تو بارداری و بعد هم نارس بودنشون برای همین فقط سلامتی شون مهمه برام 

خیلی اولها بیخیال بودم ولی الان تا یکی میگه چه کوچیکن فوری عصبی میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اصلا برای خودم مهم نیست چون خیلی عذاب کشیدم تو بارداری و بعد هم نارس بودنشون برای همین فقط سلام ...

پسر منو انقد لاغر بود همه میگفتن مثل سومالیایی ها ولی الان تپل و مپل شده که نگو اصلا گوش نکن بحرفشون 

پسر منو انقد لاغر بود همه میگفتن مثل سومالیایی ها ولی الان تپل و مپل شده که نگو اصلا گوش نکن بحرفشون ...

اینا هم الان ۶ ماهه هستن و ۸ کیلو شدن به نظر خودم خیلی خوبه برای دوتا نوزاد 

انگار باید بچه غول بیارم 

بخدا انقد که کله اش بزرگ بدنش لاغر دنده هاشم زده بود بیرون الان که یادم میفته خندم میگیره 😂😂😂😂😂

باز کله ی پسر من کوچیکه کله ی دخترم بزرگ کنار هم دوقلو ی خنده داری شدن😄

خدا حفظشون کنه تنشونن سالم باشه فکرای الکی نکن 

آخه دل میشکنن نامردها 

کسی نمیگه من ۹ ماه درد داشتم و آخر ۷ ماهه زاییدم یا اینکه بچه هام تشنج داشتن چون نارس بودن 

چشم هاشون مشکل داشت شنوایی مشکل داشتن و هزار مشکل دیگه فقط الکی نطق میکنن

آخه دل میشکنن نامردها  کسی نمیگه من ۹ ماه درد داشتم و آخر ۷ ماهه زاییدم یا اینکه بچه هام تشنج ...

فقط تا میتونی شیردون سرشون چرب کن با روغن سیاهدانه تا عضلات چشمشون قوی بشه تا بعدها انحراف پیدا نکنه چون نارس هستن گلم