2777
2789
عنوان

(بي بي چك+عكس)

322 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها بنظرتون بي بي چك ويتاساين بهتره يا يوني تست؟؟

من بي بي هام اينطوري هاله انداخت اوليش ك هاله انداخت رفتم ازمايش گفت مشكوكه و بتا ٨.٧٥ بود بعدبيبي٢و٣رو زدم ك هاله هاش بيشتر شدبعد يوني تست زدم منفي شد نرفتم دنبالش هنوزم پريود نشدم🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون هاله ها زیر ۵دقیقه افتاده، برو آزمایش گلم احتمال زیاد مامان شدی😍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من این هاله بعد یک ساعت افتاد باردار بودم

انشالله شمام هستی برو ازمایش فردا

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
واقعا؟؟؟مارك بي بيت چي بود فداتشم؟

اسمش یادم نیست..خارجیه و گرون...چون قبل موعدم زدم انقد دیر و کم بود...فرداش ازمایش دادم تازه بتا ۳۹ بود...

مدیکور تا مدت ها بعدش نشون نمیداد

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اسمش یادم نیست..خارجیه و گرون...چون قبل موعدم زدم انقد دیر و کم بود...فرداش ازمایش دادم تازه بتا ۳۹ ...

من بي بي شماره١ رو زدم خيلي هالش كمربود رفتم گفتن مشكوكه و٨.٧٥ هستش ديگه بي بي٢و٣ رو گذاشتم بيشتر شد يهو يوني تست منفي شد نرفتم پريودم نشدم

علایم چی دارین چندروز عقب انداختین

من راستش چون شير ميدم ١سال و١ماه نميشدم دوماه اخر ماه شدم ك ماه سوم نشدم

تاريخ دقيق ندارم

ولي ي دو هفته اي درداي پريودي داشتم و تير دلم ي طرفش تير ميكشيد و پهلوم و كمرم درد ميكرد و رون پاهام ضعف ميرفت و سر درد داشتم ك بي بي گذاشتم هاله انداخت رفتم آز گفت مشكوكه ٨/٧٥ بود بعد از دو هفته كمتر شد درد ها تا از بين رفت منم بيخيال شدم نسبتا