2777
2789
عنوان

فشار کنکور منو دیوونه کرده...

454 بازدید | 11 پست

خسته شدم از بس اطرافیان پیگیرمن...خاله م زنگ میزنه مامانم هررر چی بحثشونه آزمون منه  کنکور منه درصد منه....یا خود مامانم...یکم میرم تو پذیرایی پیششون میشنیم همیشه بحث درس خوندن و کنکور...اصلاااا مغزم ارور داده...پارسال سر همین فشار اطرافیان سر جلسه مسموم شدم از شدت استرس...همش با مادرم دعوام میشه...درکم نمیکنه...میگه قدر نمیدونی برات کتاب گرفتیم آزمون ثبت نام کردیم...از گل نازک تر نگفتیم الان میای گارد میگیری....میدونم ب خدا همه اینا جلو چشمامه...اما من آرامش میخوام ب دور از حاشیه...مامانم همیشه خدا از بس نگرانمه دپرسه...همش ب منم استرس میده ....هررر کیم احوال منو بپرسه و چیزی بگه میاد میگه...میگم مامان من باید فکرم آزاد باشه...

دیگ خستم از جر و بحثی ک درکم نمیکنن...شدم یه ادم بددهن وراج ...اعصابم داغون شده‌....

کلللل فک و فامیل هم پیگیر منن جرات ندارم دو قدم برم بیرون یکیو ببینم...همش بحث درس خوندن منه...دوس ندارم انقدر تو چشم باشم آخه ب چ زبونی بگممم😭😭😭💔💔💔

از بس ذهنم به هم ریخته همش باعث ناراحتی مامانم شدم منه احمق

لطفا برام دعا کنید از این برهه با سربلندی خارج بشم....دعام همراهتون

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی سخته درسته  ولی چجوری کل فامیل خبر دارن  شما یا اطرافیانتون سطح توقعشون رو بالا ...

متاسفانه جو فامیل ما خیییلی بده همه از دم موفق و تحصیلات عالی...کنکور براشون خداس

چرا اتفاقا همش تقصیر خودمه اون موقع ها هدفمو میگفتم و معدلمو...و مدرسه تیز هوشان قبول شدم بازم گفتمش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

چرا هستیم

طبیعیه این دوران 

کاریشم‌نمیشه کرد

برو کتابخونه درس بخون

تفریحم برای خودت بزار

مادرتم در جریان خوندنات قرار بده تا ذهنش آروم بشه فکر نکنه نمبخونی

مثلا نتیجه آزمونات

اگرم‌کلاس کنکور میری از مشاوراش بخوام باهاش صحبت کنن اروم بشه و مطمین بشه از طرف تو‌که داری خوب پیش میری

متاسفانه جو فامیل ما خیییلی بده همه از دم موفق و تحصیلات عالی...کنکور براشون خداس چرا اتفاقا همش تق ...

خب دیگه برای همینه نمیشه تقصیر اونا هم انداختش

متاسفانه جوری شده الان کسی دنبال موفقیت یکی دیگه نیست وقتی ام از هدفای بزرگ حرف بزنی پیششون طبیعیه پیگیر میشن 

شماام خودت و یه چند وقت از این فضا دور کن مثلا حرفش افتاد بگو من دارم تلاشم و دارم میکنم هرچی خدا بخواد دیگه خیلی بازش نکن مثلا بگی من فقط پزشکی میخوام خب همین طبیعیه همه دنبال اینن ببینن تهش چی میشه اگر موفق بشید میگن شانس آورده اگر خدایی نکرده قبول نشید میگن شما نتونستید 

چرا هستیم طبیعیه این دوران  کاریشم‌نمیشه کرد برو کتابخونه درس بخون تفریحم برای خودت ب ...

دقیقا بحث سر اعتماده...

پارسال انقدرررر فشار روم بود ک همونجا سر جلسه مسموم شدم و گند خورده شد ب کنکورم

الان هممه شدن معلم اخلاق...یکی روانپزشک پیشنهاد میده..یکی فاز نصیحت برمی‌داره...

یکی از مضرات استرس میگه...کلا استرس خود اونان

مامانم بعد پارسال حساس شده و حسم میگه ناامید شده ازم

خب دیگه برای همینه نمیشه تقصیر اونا هم انداختش متاسفانه جوری شده الان کسی دنبال موفقیت یکی دیگه نیس ...

حرفاتو با جون و دل قبول دارم

دقیقا بحث سر اعتماده... پارسال انقدرررر فشار روم بود ک همونجا سر جلسه مسموم شدم و گند خورده شد ب کن ...

خب دیگه چرا سال قبلت و تجربه قرار نمیدی مگه اون اتفاق افتاد کسی از ته دل برات کاری انجام داد؟کسی مگه گردن گرفت سره چی اینجوری شد تو چه شرایطی بودی؟فقط حرف زدن 

الانم همینه پس بهتره هیچ فکری بهشون نکنی فقط کار خودت و انجام بدی،اون کاری خودت فکر میکنی درسته مطمئن باش اگر خودت به خودت اعتماد داشته باشی موفق میشی 

خب دیگه چرا سال قبلت و تجربه قرار نمیدی مگه اون اتفاق افتاد کسی از ته دل برات کاری انجام داد؟کسی مگه ...

دقیقا همینه

همه از ترسشون پیگیرمن...میگن اگه ب جایی برسه چی

برا همون میخوام مامانم باهاشون اختلاط نکنه