دوماهو ده روزه جداشدم، دوسالو دوماه دادگاهم طول کشید با عشق ازدواج کرده بودیم خیر سرمون اما خیانت های مکرر شوهر سابقم درنهایت توانمو گرف، اولش میخواستم ب خودش بیاد اما از خدا خواسته بود برا جدایی، پروسه ی جدایی خییییلی طولانی شد هرررر شکایت دروغ و فیلم کرد خیلی عذاب کشیدم، همون پروسه های طلاق دوماه قبل ازینکه ب جدایی اقدام کنم متوجه شدم کیست تخمدان دارم و دکتر دلیلشو گف چون هی بدنت آماده لقاح شده و جلوی بارداری رو گرفتید میتونه علت باشه، بارداری رو درمان گف اما شوهرم قبول نکرد گف من افسار نمیبندم ب گردنم دکتر گف اگ بچه نخواد تکلیفتو معلوم کن، ولی برای بچه نه بخاطر خیانتاش کارم ب دادگاه کشید، بعدا ک رفتم چکاب دکتر گف زودتر جداشو و ازدواج کن، ولی مگه دست منه؟؟؟؟ انقد غصه خوردم کلی لاغر شدم... هرکی میبینه ترحم میکنه برا کیست تخمدان هم رفتم طب سنتی کلی پرهیز داد، کیست آندومتریوما گفتن آخرین بار، اما من پرهیز کنم لاغرتر میشم ک، همش میگم خدایا چرا این اتفاقارو همه رو باهم دادی، صورتم تا پارسال عین آینه بود از عید گاها جوش میده ی سری چیزارم برا اون گفتن نخور، احساس پوچی میکنم، بهترین چهره و اندامو داشتم تو دلم میگم من اونارو داشتم اما ولم کرد، الان دیگ کی منو بخواد، با این ک شاغل بودم صاحب درامد بودم، ولم کرد و انقد همش میگف تو باید آدم شی این حرفش منو عادت داد ک بگم لابد یچیزیم هس، منزوی شدم سرکارمم مرتب نمیرم... فک میکنم شاید نباشم بهتره😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بعد طلاق اینجوری بود،ولی الان ازدواج کردم حالم خوبه...
خداروشکر که از همچین آدمی بچه نیاوردی
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
عزیزم اون لیاقتت رو نداشته حتما خیلی ازش سر بودی ک اون حرف رو بهت میزده دیگه ادم کثیف وخیانت کاری بوده پی یک نفر نبوده خوب کاری کردی جدا شدی تازه اولشه مطمعن باش ادم خوب سر راهت میاد برو باشگاه ورزش کن حالت بهتر میشه