2777
2789
عنوان

امشب با خدا معامله کردم تمام

484 بازدید | 17 پست

بچه ها من و شوهرم همشری هستیم ولی یه شهر دور از خونواده زندگی میکنیم زندگیم خوبه و تند تند میرم سر میزنم به خونوادم ولی بعد ۱۰ سالم دلم پررر میکشه برا شهرم ...چند دفعه واسه انتقالی شوهرم تا دم اوکی شدن رفته و نشده و من موندم افسردگی بعدش حتی رفتیم خونم گرفتیم شهر خودمون ...اخرین بار ۴سال پیش بود.حالا بعد ۴سال یهووی از یه طریق کارای انتقالی شوهرم داره پشت سرم هم جور میشه و الان دقییا امضای اخر مونده که طرفم گفتم امضا میکنم اما جلسش دو هفتس تشکیل نشده که امضا کنه امروز بازم ناامید شدم با خدا معامله کردم که اگه اینبارم با روح و روانم بازی کنی من دیگه بندت نیستم و هیییچی ازت نمیخام دیگه .

چون من داشتم زندگیمو میکردم چرا کارمو تا ایتجا پیش بردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=271708932]هرچیبگم میگی تو چی نمیدونی حرف نزن ولی ... ولی دلم برای خدات سوخت...[/QUOTE دلت وا ...

تو جات امنه ... من از خدات مطمئنم بدتو نمیخواد ... محاله چیزی جز خوشی تو بخواد ... از بابت اون خیالم جمعه که سفت بغلت کرده ... ولی اون چی ؟ 

تو جات امنه ... من از خدات مطمئنم بدتو نمیخواد ... محاله چیزی جز خوشی تو بخواد ... از بابت اون خیالم ...

اون خداس ما بهش محتاجیم نه اون

درصورتی که من باهاش شرط کردم کارم درس شه در حد توانم بتونم کمک کنم

من به این نتیجه رسیدم خدا برای بعضیعا خیلی هست خیلی .

اون خداس ما بهش محتاجیم نه اون درصورتی که من باهاش شرط کردم کارم درس شه در حد توانم بتونم کمک کنم ...

چون مثل عابر بانک یا غول چراغ جادو برای خیلی ها کار میکنه یعنی برای خیلی ها خیلی هست ؟

بهش محتاجی برای رسیدن به ارزوهات ؟ اگه برات خرج نکنه بدرد نمیخوره ؟ اون وقت دلم برای چنین خدایی  نسوزه ؟

چون مثل عابر بانک یا غول چراغ جادو برای خیلی ها کار میکنه یعنی برای خیلی ها خیلی هست ؟ بهش محتاجی ب ...

نه من  ارزوهای زیادی دارم و بهشون نرسیدم ولی این یکیو بهش التماس کردم ۱۰ ساله 

گفتم که فقط همین یکی و بس

بعدش دوست عزیزم خوب من الان به دردش عادت کرده بودم چرا یهویی بدون اینکه بخام رفتم تو پروسه ی انتقالی 

و بازم با روح و روانم احساسم بازی بشه این درسته؟

خوب اصلا چرا بازم سراغم اومد

نه من  ارزوهای زیادی دارم و بهشون نرسیدم ولی این یکیو بهش التماس کردم ۱۰ ساله  گفتم که فق ...

شاید دلش تنگ شده و خواسته دوباره صداش بزنی نه اینکه تحمل کنی و کنار بیای ...

شاید میخوای همینجوری که دنیا رو برات چیده دوست داشته باشی و بگه من هنوز هستم ؟ تو هم هستی ؟

شاید دلش تنگ شده و خواسته دوباره صداش بزنی نه اینکه تحمل کنی و کنار بیای ... شاید میخوای همینجوری ک ...

حرفات قشنگه

ولی دارم دق میکنم مگه من چی ازش خاستم اینکه نزدیک پدر مادرم باشم بهشون خدمت کنم مگه خودش همینو نمیگه به بنده هاش....

عزیزم واسم دعا کن مشکلم اینکه خدا نه کارمو درس میکنه نه به دلم آروم قرار میده ....

خیلی میخام از ذهنم دورش کنم اما روز نیس که بهش فک نکنم حداقل کاش قلبمو اروم کن ارامشی از جنس خودش 

حرفات قشنگه ولی دارم دق میکنم مگه من چی ازش خاستم اینکه نزدیک پدر مادرم باشم بهشون خدمت کنم مگه خود ...

دعا میکنم ...

دعای من پشت و پناهت ...

خدایا این دلبرت دلش گرفته ... دلشو آروم کن ... میدونم دوست داری همون جوری که دنیا رو چیدی لذت ببره ... بیدارش کن... خدایا تو که جز خوبی نمیخوای بهش یاد بده و بهش باور بده که بدشو نمیخوای هرچند که دلبرت دلش کوچیکه و طاقتش کم ....

زیبای دلربا گل سرخت را بگیر

پر پر شدن گل سرخت را بگیر

تو آغوشت نیست جز برای گل

گل برگ گل سرخت را بغل بگیر

✨🦋❤

کار شوهرت چیشد؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اونم درست شد گلم خداروشکر

رابطه ات با خدا چی شد؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️