2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز روحت سالمه…من دیگه داد نمیزنم وقتی عصبی میشم نمی‌دونم چرا انقد از درون پر میشم ک حس می‌کنم منفج ...

ای بابا چقدر بد، مشکلت چیه؟راستش من بی پولی بیشترش وبیماری

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
وکیلم  منم دوست داشتم ولی بیای تو این حرفه حالت از همه ی آدما بهم میخوره

امروز یکی میگفت خونمو ب اسم زنم بوده عاشق هم بودیم و یک ساعت بدون هم زندگی نکردیم رفتیم بفروشیم ۵میلیارد بوده قراردادمون تکمیل شده صب پاشدم زنم نبوده خلاصه پیداش نکردم از املاک زنگ زدن زنت آورده خونه رو۴۵۰۰نقد داده از اونطور پیداش نکردم…چندساله سکته کرده از درد اینکه ما مشکلی نداشتیم چرا رفت وقتی اینو میگفت حس کردم واقعا دنیا دیگه ارزش زندگی کردند نداره

بی پولی که تو جامعه ما بیداد میکنه    

خیلی دلم ميخواد پولدار باشم. پول حلال مشکلات هست، درکنارش سلامتی ودل خوش

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
مگه چی گفته

اول گفت مامان خوبی میشی

منم شروع ب حرف زدن از برادر زاده ام کردم هرچی میگفتم میگفت بدم میادو اینا ی جوری بهم نشون داد ک از برادر زاده من بدش میاد😐

بعدم گفت من بچع مو اینجوری میکنم اونجوری میکنم

منم گفتم خدا کنه ب مادرش بکشه ب تو نکشه البته ب شوهی

اونم گفت بمن میکشه ک ارومم ی خورده حرف زدیم 

ک من گفتم انگار حالا بچه داریم ک هی داریم حرف میزنیم 

یهوو گفت ی چیزی بگم گفتم چی گفت ن خجالت میکشم ولی اخزشم گفت ک من بچه نمیخوام تو از بچه حرف میزنی من میخوام تا سالها با همسرم تنهایی زندگی کنیم 

موندم هنگ کردم واقعاا هنگ کردم 

منم گفتم این حرفا ک شوخی بود من تا وقتی ک ندونم طرفم ادمه اصلا ب بچه فکر نمیکنم ک اونم ۴ ۵ سالی طول میکشه

بدم میاد رفتاراش امروز خیلیی بد بود 

بلاخره صبح میشه این شب صبر داشته باش✌🕊
ایران جای همچین زندگی ای نیس...

والا چی بگم؟ خیلیها رومیبینم تامفرق دستاشون پراز النگو، زندگی لاکچری ماشین خوب

شوهرم اصلا احساس ندارع پولم ک نداره خستم با بچه 6ساله انقد میجنگم ک دارم اذیتش میکنن

زنا محکومن ب سوختن برای ساختن زندگی بچشون خیلی سخته زندگی با کسی ک نمی‌دونم فردات باهاش چجوریه و هیچ حس خوبی ب آینده ای ک با اون باشه نداری