2777
2789
عنوان

کیا تونستن با خیانت کنار بیان

225 بازدید | 11 پست

من کارم شده بود گوشی شوهرمو یواشکی چک کنم

انواع ریختم برنامه صدا ضبط کن.    برنامه ریخته بودم هر وقت آنلاین میشد تصویری نگاش میکردم.       بعد از چندین سال پشیمونم ای کاش این کارو نمی‌کردم وقتی نمیتونم طلاق بگیرم.   الان اصلا به گوشیش دست نمی‌زنم ولی ته دلم ترس دارم.  آخه من هیچ پشتوانه ای ندارم

منم تاپیک بغلی همینو گفتم

کسی که نمیتونه جداشه پس سرک نکشه تو کارای همسرش

ولی شما شکاک نیستی بنظرت؟یا چیزی دیدی ازش؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه موردی دیدی باید بگی ک بفهمه زنش زرنگه عاقله تیزه و میدونه چیزایی هست

مثلن به اسکربن شات از پیام یا چت بفرس ب گوشیت و بگو امروز یکی ناشناس بهم پبام داد و گفت شوهرت مثلن با فلانی در ارتباطه و یه بخشی ازون چتو برام فرستاده 

یه جورایی تهدیدش کن ک اگه تکرار بشه و مورد مشکوکی ببینم یا بشنوم اقدام قانونی میکنم

اگه موردی دیدی باید بگی ک بفهمه زنش زرنگه عاقله تیزه و میدونه چیزایی هست مثلن به اسکربن شات از پیام ...

هر سری دعوا انداختم بهش گفتم حتی بار آخر که مادرم  بود در حد طلاق رفتم ولی بعدش دوباره کار خودشو تکرار کرد

اسی ان شاالله مشکلت حل بشه من تاپیک شکرگزاریت دیدم خیلی خوشحال شده بودم برات ولی بعد این تاپیکت رو دیدم شکرگزاری تاثیری نداشت؟ 

نمازشب رو امتحان کن هرشب بخون و از خدا بخواه بهترین اتفاق رو برات رقم بزنه و مشکلت رو حل کنه

اسی ان شاالله مشکلت حل بشه من تاپیک شکرگزاریت دیدم خیلی خوشحال شده بودم برات ولی بعد این تاپیکت رو د ...

متاسفانه ادامه ندادم. ان شاالله می‌خوام نمازمو شروع کنم بعد نماز شبم بخونم