2777
2789
عنوان

یه خاطره از مدرستون بگید🤣

397 بازدید | 32 پست

من یادمه‌ دبستان بودم داشتم اون روز داشتم مقاله درمورد گسل و زلزله و اینا توضیح میدادم برا بچه ها ک

اخرش ک رسیدم اومدم بگم بچه ها زلزله این هست

تا کلمه زلزله رو گفتم یهو دیدم زلزلهههه شد خیلی شدیدددد من جیغ زدم زلزله همه چن لحظه هنگ بووودن فک کردن جز مقالم هست ولی دیدن همچی داره تکون‌میخوره همه جیغ کشیدن گریه فرار کزدن بیرون

خدا شاهده تا چند روز هیچکی بمن‌نگا نمیکرد روشو میکرد اونور

فکر میکردن تقصیر منه که زلزله شده ایقدر نفرینم‌کردن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس اول جا مدادی بچه هارو باهم عوض کردم ماله خودمم عوض کردم کسی شک نکنه😂🤣بعد ناظم فهمید یعنی هیچ ...

ماشالله😂😂😂😂

یه معلم عربی داشتیم کلی سیبیل داشت. یادمه این بنده خدا رو خیلی اذیت میکردن بچه 😂من دلم براش میسوخت. 

سال دوازدهم هم همه معلم ها مرد بود کلی سوژه داشتیم تو کلاس. همین معلم ادبیات که تو سایت خیلی ازش بد میگن (اسمشو نمیگم دردسر نشه نپرسین) معلم ما بود 😂😂😂

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...

راهنمایی با دوستام ۴ نفری رفتیم داخل دشویی فقط واسه اینکه سیبیلای همو برداریم😑انقد تباههه خلاصه یکی از ابتدایی ها امد دید ۴ نفری داخلیم رفت دفتر امار داد مدیر فکرد چخبره ........کلی فکر کردن در موردمون جز سیبیل تا مرز اخراج شدن رفتیم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

منیه بار زلزله شد تو مدرسه

خیلییییی بد میترسم از زلزله

یه جوری میشم که بعدش اصلا یادم نمیاد چیکارا کردم

زلزله شد

بعد من جامدادیمو کوبیدم به تخته معلمم داشت درس میداد میگفتن کم مونده بوده بخوره تو صورت معلم.. بعد هوار کشان دویدم از طبقه ی دوم رفتم حیاط.. بعد چند دقیقه دیدم تنهایی وایسادم تو حیاط 

زلزله خفیف بوده هیشکی نیومده بود

داشتم برمیگشتم همه تو سالن منتظرم بودن هر کی یه ور غش کرده بود از خنده

آب شدم یعنی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

از زلزله گفتی

درس جغرافیا داشتیم دبیرستان 

معلم دوستمو برد وسط کلاس ازش پرسید بعد از زلزله چه اتفاقاتی میفته

دوستم درس نخون بود🤣

گفت بعد زلزله همه چی بهم میریزه دیگه خراب میشه😂😂😂😂

معلممون چشاش گشاااد شده بود یکم عصبی هم بود میگفت علمی توضیح بده😡🤣🤣🤣🤣🤣🤣دوستم همینارو دوباره تکرار میکرد

مبصر خیلی خوبی بودم خون بچه ها رو میکردم تو شیشه کسی جرئت نداشت یه جیک بزنه😈😂😂

من قشنگ یادمه از کلاس اول تا شیشم همیشههههه من‌مبصرررر بودم😂😂😂😂😂من‌مصبر باحالی بودم از اونایی ک میزدم باهاشون میرقصیدم