2777
2789
دوستان مشکلم اینه که تا از یکی یه اخلاق و رفتار بد میبینم یا میشنوم فورا خودمو اخلاقمو رفتارمو کنکاش میکنم ببینم نکنه منم اونجوریم وای فلان موقع من این کارو کردم یعنی بد بوده بعدشم دیگه همش حواسم جمع میکنم نکنه اونجوری رفتار کنم ،یعنی خسته شدم از دست خودم بعضی وقتا میگم شاید اعتماد به نفس ندارم ولی همه به هم میگن اعتماد به نفست خوبه یعنی هیچ وقت مشکلی به خاطر اعتماد به نفسم نداشتم به نظرتون من مشکل روانی دارم؟؟
سلام, این که خیلی خوبه, اگر هر کسی قاضی خودش باشه, چون عادلانه ترین قضاوت رو میکنه.
داستان شما, میشه ادب از که اموختی از بی ادبان.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب این که شما به اصلاح رفتارهای بد خودتون اهمیت میدید خیلی هم عالیه اشکالش چیه؟
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....
اگر همیشه با این موضوع درگیری و وسواس گونه بهش فکر میکنی به نظر من غیر عادیه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ای کاش همه مثل شما بودند اون وقت خیلی از مشکلات حل میشد
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....
به نظر من مشکلت اینه که چهارچوب مرجع نداری به جای اینکه خودتو با عالم و آدم مقایسه کنی که هی درگیر باشی ، یکی دو تا الگوی مورد تایبدت رو انتخاب کن حالا تو هر زمینه ای ممکنه الگوی آدم متفاوت باشه...بعد خودتو با اون الگوی معتبری که تو ذهنت داری بسنج به عامه مردم دیگه کاری نداشته باش
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اگه زیاد از حد باشه وسواس فکری هست که درمان خودش رو داره اما در حد معقول عالیه.
زیادیشم خوب نیس آخه مثلا میرم توو یه مغازه میبینم خانومه داره با فروشنده بگو بخند و از نظر من لودگی میکنه بدم میاد بعد فورا میگردم دنبال یه چنین رفتاری از خودم ببینم کی یه خنده بی جا توو یه مغازه کردم وای خسته شدم از خودممممممممم
آخه مسی جون یعنی چه جوری الگوی مرجع داشته باشم؟؟خب هم من هم همه آدما میخان از بین اخلاق و رفتارا بهترینشو انتخاب کنن که مسلما یه نفر همشو با هم نداره باید از هر کی یه چیزی یاد بگیریم
در رابطه با الگو داشتن کاملا با messiموافقم