2777
2789
عزیزم شوهرم قانع نمیشه خیلی پیش خانوادش خوشه کلا اونجا که میریم همش خوشحاله میگه میخنده یک روز میمون ...

هرچی باهاش بحث کنی و سعی کنی قانعش کنی ک کمتر برین،بیشتر جبهه میگیره و حریص تر میشه واسه رفتن!

فقط وفقط غیر مستقیم برنامه بچین واسش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مادرشوهر منم همینه ما جدا هم زندگی میکنیم تازه خواهراشم نسبت به من حسودن ولی با اون جاری کاری ...

اخه درد یکی دوتا نیس که! اگه کم هم برم دوباره دردسرمیشه میره رو اعصاب و روانمان که فلانی کمتر میاد فلانی ازما دوری میکنه اوووه موندم بخدا

عزیزم شوهرم قانع نمیشه خیلی پیش خانوادش خوشه کلا اونجا که میریم همش خوشحاله میگه میخنده یک روز میمون ...

بنظرم اصلآ تنها نزار بره یا با مادرش تنهاش نزار. من مادر شوهرم خیلی آروم تو گوش شوهرم میخونه یا تنها بشن مغزشو میشوره. یا من بگم دستم درد میکنه اونم میگه من یه هفته س درد دارم ولی هیچکی بهم نمیرسه پسر بزرگ کردم واسه دختر مردم دیگه شوهرمم قاطی میکنه.بخدا یکساله جز زجر هیچی از مادر شوهر ندیدم خدا ازش نگذره به حق فاطمه ی زهرا

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️
اخه درد یکی دوتا نیس که! اگه کم هم برم دوباره دردسرمیشه میره رو اعصاب و روانمان که فلانی کمتر میاد ف ...

بذار بگه اه چقد برات مهمه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
چون زیادی ساکت بودی ازالان بدون زبون داربشی تیکه پروند یاهرچی جوابشو منطقی بدون عصبانیت بده رفت وامد ...

اره متاسفانه همینطوره که میگید و من از اول همش خودمو خرج دیگران کردم همش کوتاه اومدم تلازم را۱ضی باشن تاشوهرم ازم راضی باشه ولی الان دیگه کم آوردم اییینهمه کوتاه اومدم وسازش کردم حالا آرمن بیشتر از بقیه عروس هاش که جوابشومیدن ناراضیه😳والا بخدا دیگه کم آوردم بنظرشما شوهرمو چجور قانع کنم که بدون اینکه منو مقصر بدونه درکم کنه؟

مادر شوهر من یبار شوهرم برام النگو خریده بود سه بار گفت مامان النگوهاش خوشگله یبار نگاه نکرد نگفت مب ...

خدا شفاش بده عزیزم به توهم صبر بده اخلاق های مادرشوهرت عین مادرشوهر منه

به سردی شوهرت هم اهمیت نده.کم کم عادت میکنه به تنها رفتن.تو بمون خونه نرو باهاش

میکم ار نگرفتن من هم سواستفاده نکنه؟ آخه میدونم اگه شوهرم تنها بره هی میشینه جلوشوهرم و اون یکی عروساش هی میگه فاطمه چرا نیومده چکارمیکنه تنهایی!!! و.... به این حرفاش بلدم آخه 

اخه درد یکی دوتا نیس که! اگه کم هم برم دوباره دردسرمیشه میره رو اعصاب و روانمان که فلانی کمتر میاد ف ...

میدونم منم همین مشکلاتو دارم میگم که همه جا نشسته گفته سحر نمیزاره پسرمو نوه هامو ببینم کلی نفرین کرده و منو میبینه خودشو دختراش کم محلی میکنن و با اون جاری گرم میگیرن که مثلا من بسوزم ،الان چند ساله هر سفری میخواستم برم خانم و آقا جلو نشسته بودن میبردم و می آودرم ،تا آرنجم رو عسل کردم گذاشتم دهنشون ولی گاز کرفتن ،چقدر مهمونی دادم بهشون یه بار دخترش مریض بود زنگ نزدم بهش بدونی چکار با من کردن تا چند وقت چه اعصابی خرد کردن از ما

هر کاری میکنم فک میکنن وظیفه مه اگه نکنم باد میکنن و تیکه میندازن و جاریمو تو سرم میزنن در حالی که اون خانم سفر تنهایی میره ،مث مهمون میاد و میره هر چی به دهنش میاد میگه بهشون ولی جاش روی سرشونه

میخوام بگم جدا باشی یا نباشی هیچ فرقی نداره 

خدا شفاش بده عزیزم به توهم صبر بده اخلاق های مادرشوهرت عین مادرشوهر منه

بیخچال عزیزم شوهرت درکت نخواهد کرد منم شوهرم اینجوریه بعد ۱۰ سال هنوزم درکم نمیکنه فقط شوهر من دوس داره هرروز پدرومادر و خواهر و برادرش خونمون باشن و من مهمونداری کنم الان جوری شده هر هفته ۵روزشو خونه ماهستن 

[QUOTE=271707476]منم دقیقا شرایط تو رو دارم یه لحظه فکر کردم خودم اینارو نوشتم  ولی دوتا راهکار بهت میدم که خود عزیزم ممنون که تجربه اتو باهام به اشتراک گذاشتی❤چشم سعی میکنم به نکاتی که گفتی عمل کنم فقط خواهر گاهی وقتاا زورم میاد که به شوهرم نگم رفتارای مادرشو اونموقع فکرمیکنه مادرش فرشته اس همه چی گل و بلبل! بنظرت اشتباه میکنم؟ آخه الان بخوام رابطه امو رفت آمدمو کم کنم چجورشوهرمو قانع کنم بنظرت؟