2777
2789

سلام بچه ها

ما x22دستی ثبت نام کردیم. نقدی بود. 18 دی پول دادیم و تاریخ قراردادمون 21 دی هست. امروز برامون رفت توی مرحله صدور بیمه نامه. الان سه مرحله هنوز قرمزه. یکیش صدور پلاک. دومیش ارسال پلاک و مدارک و سومیش تحویل خودرو

میخواستم بدونم همه توی همین مرحله ایم؟ 

ما 45 روز کاری که حساب کنیم از تاریخ قردادمون ینی 5شنبه جمعه و روزای تعطیلو به گفته خودشون که حذف کنیم تا آخر اسفند تقریبا میشه 42 روز😁. خواستم بدونم کسی نمیدونه ممکنه قبل از عید بدنشون یا نه😉

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  عزیزم مدل سرخ کن و برام میزاری  مرغ درشت هم توش جا میشه ؟

9260 hd

ولی 9270 بازم عالی تره. کارشون یکیه فقط توری 9270 تفلون هست، البته مال منم که سیمیه نمیچسبه اما قطعا اون بهتره و یه مقدارم گرونتر. 9270 تا دوماه پیش 6 بود فک کنم الان دیدم زدن 8ونیم.مال منم اون موقع 5و خرده بود شاید. یا شایدم کمتر. دقیق یادم نیست. توی دی ج ی کالا میتونی قیمت بگیری

و اینکه داخل مال من مرغ 1و100 جا شد اما خیلی بزرگ میخوره ب المنتهای سقفش نمیشه

فک کنم 9270 بزرگتره لیترش

سلام خوبی عزیزم

تو یه تاپیک خوندم که از زایمان سزارین راضی بودی

دکترت کی بود و کدوم شهر

و اینکه شکمت بعد زایمان تخت شد؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
سلام خوبی عزیزم تو یه تاپیک خوندم که از زایمان سزارین راضی بودی دکترت کی بود و کدوم شهر و اینکه ش ...

سلام عزیزم خوبین

من اهواز هستم. دکتر رباب فرحناد. گلم شکمم از اول تخت نبود اما بعد سزارین با یه مقدار رعایت شکمم خیلی تخت تر از قبل شد. ولی مث یه ورزشکار تخت تخت نه. چون من 20 کیلو اضافه وزن داشتم و پوستم هم یه مقدار اصافه داره دیگه بر اساس کش اومدن. اما همه بهم میگن شکمت خیلی تخته خوش به حالت. ولی خودم میگم تخت اغراقه شاید ولی بله شکمم صاف هست. تازه من نه در گذشته و نه درحال اهل ورزش نبودم. همه میگفتن اگه در کنار کاهش وزن ورزشم میکردی قطعا خیلی تاثیرش بیشتر بود و بازم شکمت بهتر بود

سلام عزیزم خوبین من اهواز هستم. دکتر رباب فرحناد. گلم شکمم از اول تخت نبود اما بعد سزارین با یه مقد ...

شکم بند بستی عزیزم؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
شکم بند بستی عزیزم؟

آره ولی اونقدی که باید سفت میکردم نکردم. باید دراز بکشی حتما بعد ببندن برات نه اینکه سرپا باشی، شکمتو یه کم بدی تو بهتره بعد برات محکم ببندن. و اینکه اگه تصمیم داری بچتو شیر بدی به حرف بقیه گوش نده که برنج شیر میاره. اتفاقا سرچ کنی میبینی چیزای دیگه مفیدن مث کاهو، و سعی کن تا یک ماه 40روز گوشت آبپزی یا کبابی بی روغن بخوری. مث سینه مرغ با سالاد و نون جو یا نون پروتیین

واقعا تاثیر داره عزیزم

هویج ابپز کن تو یخچال داشته باش برای چند روزت برای میان وعده. با کاهو و گوحه و خیار بخور و روش سس ماست بریز که خوشمزه باشه. برای سس ماست باید ماست بریزی توی کاسه ترحیحا کمدچرب. با یه کم نمک و یه قاشق یا کمتر روغن زیتون برای جلوگیری از یبوست و  یه کم آبلیمو و من برای خوشمزه شدنش یه قاشق سس میریختم داخلش و با چنگال انقد هم میزدم تا یه دست بشه بعد میریختم روی سالادم برای میان وعده. 

و اگه بتونی کالری شماری کنی عالیه، من با کالری شماری از 62 تقریبا رسیدم به 50.اون موقع نرم افزار کرفس رو داشتم الان بشقاب. دانلودشون کن. هردوش خوبه. ببین محیط کدومو بیشتر دوس داری. ولی هدف رو بایدخریداری کنی توی برنامه تا اصولی بشه کارت. مثلا شاید ماهی 20 30 تومنه. دقیق یادم نیسد

و در آخر یادت باشه که تو میتونی، حتما میتونی❤️🤞🏻

آره ولی اونقدی که باید سفت میکردم نکردم. باید دراز بکشی حتما بعد ببندن برات نه اینکه سرپا باشی، شکمت ...

مرسی عزیزم از دراختیارگذاشتن تجربت❤️