2777
2789

من لتروزول میخوردم و سینال اف هم زدم دور نافم و ماه دوم باردار شدم

الان میترسم خدایی نکرده ذخیره‌تخمدانم کم نشده باشه 😭دو ساله گذشت و اقدام نکردم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لتروزول میخوردم و سینال اف هم زدم دور نافم و ماه دوم باردار شدم الان میترسم خدایی نکرده ذخیره‌تخ ...

مگه باردارنیستی؟دوسال ازچی میگذره؟میشه بگی ب ذخیره تخمدان چه ربطی داره؟منم سینال میزنم

من پلی کیستیک بودم قرص مصرف کردم قرص های ال دی و  بعدش باردار شدم

چه مدت قرص خوردی؟مدتی خوردی بعدکه تنوم شد اقدام کردی یا اقدام میکردی بعدمیخوردی بعددوباره اقدام؟

پسرنازنینم قسمتش نبود زمینی بشه انگار فقط خدا دادش تا بیشتر حسرت نداشتن بچه رو بچشم تو ۷ماهگی مجبور به سقط شدم...ماهایی که پلی کیستیک هستیم باید ازمایش ذخیره بدیم از وضعیت تخمکامون بررسی بشیم مثلا اگر زیرنیم باشه طرفو میفرستن آی وی اف الکی معطلش نمیکنن احتمالا تو چکاپای قبل بارداریت داده باشی...دوساله که سقط کردم عزیزم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پسرنازنینم قسمتش نبود زمینی بشه انگار فقط خدا دادش تا بیشتر حسرت نداشتن بچه رو بچشم تو ۷ماهگی مجبور ...

عزیزم...متاسفم .ان شاءالله خداقسمتت کنه اونچه رو که میخوای.نمیدونی از کجاذخیره تخمدان رومیفهمن؟اصلا چی هست؟مگه تخدان تخمکاش رو به روز تولید نمیکنه؟ذخیره براچی؟

عزیزم...متاسفم .ان شاءالله خداقسمتت کنه اونچه رو که میخوای.نمیدونی از کجاذخیره تخمدان رومیفهمن؟اصلا ...

ممنونم انشالله توکل بخدا نمیدونم دیگه خسته شدم از زیردست این دکترا بودن دوستدارم با اولین اقدام خودم بارداربشم که این ماه نشدم..

هر خانم از همون زمانی که بدنیا میاد نمیدونم چندهزار تخمک داره تا یائسگی،و به مرور کم میشه تا یائسه بشیم 

آزمایش ذخیره تخمدان نشون میده که چقدر تخمک داری یه رنج داره فکر کنم اگه از یک یا یک ونیم بالا باشه خوبه ولی زیر نیم خوب نیست تخمکا کم هستن و با داروهم تخمکی تولید نمیشه و باید بره طرف ای وی اف وقتشو با دارو تلف نکنه گوگل سرچ کن دقیق تر مطلبو بخون 

تا جایی که بلد بودم گفتم 😂Ahm هست اسم آزمایش اگر اشتباه نکنم یادم نیست دقیقا

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم.خیلی خوب شد ک گفتی❤

خواهش میکنم گلم انشالله بزودی مادر میشی 

حتما شوهرتو تقویت کن گرده گل و عسل طبیعی بده بهش شیربادوم با گرده گل درست کن شیرخرما شیرموز هرشب معذرت میخوام بیضه هاشو با آب سرد بشوره 

من ماه اول که تخمک داشتم نگرفت متوجه شدیم شوهرم حرکت اسپرمش ۰ بود 

ممنونم انشالله توکل بخدا نمیدونم دیگه خسته شدم از زیردست این دکترا بودن دوستدارم با اولین اقدام خودم ...

ان شاءالله که به همین زودی دامنت سبز میشه واین روزا هم تموم میشه

خواهش میکنم گلم انشالله بزودی مادر میشی  حتما شوهرتو تقویت کن گرده گل و عسل طبیعی بده بهش شیرب ...

ممنونم عزیزم.۵تااقدام ناموفق داشتم که توچهارتاش شرایط جفتمون خوب بود...اما خدانمیخواد انگار

ممنونم عزیزم.۵تااقدام ناموفق داشتم که توچهارتاش شرایط جفتمون خوب بود...اما خدانمیخواد انگار

رحمت گرم نیست؟وقتی دو طرف مشکلی ندارن رحم گرمه اسپرمو میسوزونه