2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برای درمان هر چیزی اول باید بتونی استرست رو کنترل کنی وگرن درمان هیچ نتیجه ای که نداره هیچ رفته رفته پیشرفته هم میشه ، من از این بیماری اطلاعی ندارم اما حتما حتما روی استرست کار کن اگه فعالیت واست منع نداره یوگا کار کن استخر برو باشگاه و پیاده روی

من متاسفانه بار اول درمانمو اشتباهی رفتم و بعد چندماه که خیلی اذیت شدم مجدد ازمایش دادم و قطعی متوجه شدم الانم قرص مصرف میکنم تا کوچبک بشه و قراره اخر سال دیگه ام ار ای بدم مه ببینم از بین رفته 

ولی باید همیشه ازمایش بدی که خدایی نکرده برنگرده درکل کشنده نیست و ترسناک نیست اما اذیت میشی اونم همه اینجورنیستن نگران نباش گلم

اصلا استرس خوب نیست و چون یه بخش این بیماری استرسه

نگران نباش گلم اصن چیز سختی نیست و میتونی به زندگی عادیت برسی فقط من سردرد زیاد داشتم چشمم ضعیف سد پریود یا نداشتم یا چندماه یکبار

کل اینچیزا هم با قرص درمان میشه

اگه هم میگم ازمایش بدی چندوقت یکبار اینکه خیالت راحت باشه که البته نظر پزشکت مهمه

من پرولاکتینم بالا بود که متوجه شدم

شما پزشکتون دارو براتون نوشته؟

پرولاکتینتون بود؟

اصلا استرس خوب نیست و چون یه بخش این بیماری استرسه نگران نباش گلم اصن چیز سختی نیست و میتونی به زند ...

بله پرولاکتینم ۱۱۳ دو تا ادنوم دارم دو میلی کابرگولین خوردم یکماه ونیم الان ازمایش دادم پرولاکتینم شده ۱۱ رنج نرمال ۲۵ به نظرم خیلی زود نیمده پایین؟

بله پرولاکتینم ۱۱۳ دو تا ادنوم دارم دو میلی کابرگولین خوردم یکماه ونیم الان ازمایش دادم پرولاکتینم ش ...

گلم من پرولاکتینم ۲۲۲۸بود و الان ۱۳۶۰شده 

دارو زود عمل میکنه حتما به این خاطر هستش با پزشکت مشورت کردی؟چون دارو اون ادنوم ها رو کوچیک میکنه و از بین میبره

پژشکت حتما بعدش ام ار ای مینویسه دوباره

گلم من پرولاکتینم ۲۲۲۸بود و الان ۱۳۶۰شده  دارو زود عمل میکنه حتما به این خاطر هستش با پزشکت مش ...

راستی شما tsh تون هم بالا بود یا نه چون من کم کاری تیروئید هم دارم الانم دوباره tshبالاس

احتمالا بخاطر کم کاری تیروییدتون هست با پزشکتون مشورت کردین؟

بله تحت درمان تیروئید هستم چند ساله منتها تو ازمایش جدیدم tsh بالاس دوباره باید برم ،راستی ازمایش هورمون رشد هم دادید اوایل که فهمیدید چون معمولا می‌نويسن 

بله تحت درمان تیروئید هستم چند ساله منتها تو ازمایش جدیدم tsh بالاس دوباره باید برم ،راستی ازمایش هو ...

ان شالله سلامت باشین گلم

نه برام ننوشتن راستش دکتر من یه اخلاق خاصی داره البته خیلییی وارده مثلا ازمایش اینکه ارثی هست یا نه رو برام ننوشت گفت مطمئنم بخاطر فشارای روحی اینجورشدی