مادرشوهر بدجنس و بداخلاقی داشتم که ۴۰ روز پیش به رحمت خدا رفت.ما و مادرشوهرم توی یه شهریم و بقیه خواهر و برادرشوهرام ۱۴ ساعتی ما هستن.بعد فوت مادرشوهرم خواهر شوهرم اومده در خونه رو قفلش رو عوض کرده به ما کلید نداده و ما بعد ۴۰ روز فهمیدم اینکار رو کرده و کلید رو داده به ۲تاخدمتکارا مادرشوهرم...الان دیشب زنگ زده که از خونه دزدی کردن ...خدمتکار مادرشوهرم میگه خیلی از وسایل رو خود خواهرشوهرت برده...با این زن چه باید کرد اخه؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهرت...همین که ازش با عنوان بدجنس یاد کردی چه عذابی میکشه اون دنیا... مامان منم تا الان مامان ...
منم مادرشوهرم رو حلال نمیکنم ...حالش بد میشد میبردیمش دست تنها بیمارستان ۱۵۰ کیلو بود..بعد میگفت بردینم بیمارستان که باید از خونم دزدی کنید..ای خدا خودت اون دنیا جواب کارش رو بده
منم مادرشوهرم رو حلال نمیکنم ...حالش بد میشد میبردیمش دست تنها بیمارستان ۱۵۰ کیلو بود..بعد میگفت برد ...
میدونم واقعا سخته آدم هم زحمت بکشه هم تهمت بشنوه...
ولی دستش از دنیا کوتاهه...شما حلال کن و با خدا معامله کن بگو حلالش کردم در عوض منو زمین گیرم نکن تو روزای پیری تنها نمونم... طرف حسابت خداست خودش جوابت رو میده قشنگ خانوم
میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ