اگه شما بودید با کسی ک اصلا ازدواج نکرده اخلاقش خوبه مهربونه بددل نی خسیس نی ولی ولخرجم نی هیچ شغلی نداره قراره بعد عید نیسان بگیره خودمم خیلی بهش سرم صورتش سرخه دهن بینم هست
نه.اولا آدم دهن بین زندگی و جوونیتو از بین میبره دوما نه
چون شغل نداره..زندگی خرج داره.
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
دهن بینی میتونه یک زندگی رو از بین ببره خوب بررسی کن ببین در چه حدیه. علاوه بر اون شغل نداره مسائل اقتصادی ام این روزا خیلی مهمه این رو هم باید بسنجی.
بقیه موارد مثل سر بودن و زیبا بودن و این ها برای من به شخصه زیاد مهم نیست چون وقتی از کسی خوشم بیاد چهرشم به نظرم زیبا میشه