2777
2789
عنوان

برا ازداوج دوم این اقارو قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 258 پست

نه.اولا آدم دهن بین زندگی و جوونیتو از بین میبره دوما نه

چون شغل نداره..زندگی خرج داره.

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه شکست رابطه داشتی باید بیشتر دقت کنی. اینکه بیکاره خب مسئله مهمیه. واسه دهن بینی هم باید ببینی تو چه مواردی اینحوریه. از حرف کیارو قبول داره؟

یه مشاور قبل ازدواج برین بهتون میگن اخلاقی و رفتاری مناسب هستین یا نه

خدا خیرت بده والا

اگر  دوقلو داری  خیر ببینی بگو

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

دهن بینی می‌تونه یک زندگی رو از بین ببره خوب بررسی کن ببین در چه حدیه. علاوه بر اون شغل نداره مسائل اقتصادی ام این روزا خیلی مهمه این رو هم باید بسنجی.

بقیه موارد مثل سر بودن و زیبا بودن و این ها برای من به شخصه زیاد مهم نیست چون وقتی از کسی خوشم بیاد چهرشم به نظرم زیبا میشه

نه باباااا دیوونه ای؟قبولش نکنی یوقت سنت کمه هنوز حاجی عه نکن اینکارو باخدت

اره جواب رد دادم چون هیچ شغلی نداره قبلا گوسفندچران بوده 

ب قصد پرواز سقوط تجربه کردیم
نه چون ازدواج دومم هست قرار نيست با يه آس و پاش ازدواج كنم كه   فاميل ما با سه تا بچه با كارخو ...

ماهم دوروبرمون از این خوشبختا داریم 

ب قصد پرواز سقوط تجربه کردیم