2777
2789

خانوما من تازه رانندگی یاد گرفتم و پنج ماهی میشه که رانندگی میکنم و خداروشکر رانندگیمم خوبه.

ولی از تصادف میترسم و اصلا نمیدونم تصادف کردم چیکار کنم.مثل بچه ها زنگ بزنم به شوهرم یا بابام یا برادرم؟😩😩

اصلا میترسم از تصادف ولی از یه طرف دوست دارم رانندگی کنم و واقعا بعضی جاها لازمم میشه.

ماشین پدرم میتونم برونم و مال شوهرمو.یعنی مال خودم نیس

شما بودین بیخیال میشدین یا چی؟😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تصادف کنی اونا رو حتما باید بگی بیان چون ماشین به اسم اوناست.

من رانندگی بلدم و گواهینامه هم دارم شوهرم میترسه تصادف کنم اصلا نمیزاره من برونم، من نمیترسم اون میترسه☹

یک عدد جیگرهستم😍😜
اگه تصادف کنی اونا رو حتما باید بگی بیان چون ماشین به اسم اوناست. من رانندگی بلدم و گواهینامه هم دا ...

شوهر من فقط پیش خودش میذاره برونم یعنی بشینه پیشم.

ولی داداشم میذاره تنهایی برونم.

من بابام شهر دیگس الان با ماشینش تصادف کنم نتونه بیاد چی میشه؟

مثل این میمونه که بگی من عاشق پیاده روی و راه رفتنم ولی چون ممکنه یه روزی یه جایی سنگ بره زیر پام،پر ...

آخه نمیخوام به ماشین خسارت وارد شه و بیفتیم تو خرج.

اگه یه تصادف جزئی کنم باید چیکار کنم؟

استرس از رانندگی ندارم.اتفاقا خوب میرونم و بدون استرس.فقط مشکلم ترس از تصادفه

اشکال نداره

اونم درست میشه

اگر هم تصادف کردی به شوهرت زنگ بزن

خونسردی خودت حفظ کن تا پلیس بیاد 

استرس از رانندگی ندارم.اتفاقا خوب میرونم و بدون استرس.فقط مشکلم ترس از تصادفه

تا  قبل تصادف نمیترسیدم از بعد تصادف ب شدت میترسم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

نه اصلا نترس. اگه تصادف کردی زنگ بزن ۱۱۰. میاد مدارکتونو میگیره مقصرو تشخیص میده بعد اگه خسارت زیاد باشه از طرف مقصر یه کوپن بیمه گرفته میشه. در غیر اینصورت  تو و طرف مقابل باهم توافق میکنین که خسارت رو حل کنید

شب سیه گذر کند... غم از وطن سفر کند💫💪
شوهر من فقط پیش خودش میذاره برونم یعنی بشینه پیشم. ولی داداشم میذاره تنهایی برونم. من بابام شهر دی ...

من با شوهرم اصلا رانندگی یادم میره😁ازبس استرس میده.

نمیدونم والا ولی خب یه راهی داره لابد

یک عدد جیگرهستم😍😜

من گواهینامه ندارم میشینم بابابیخیال تصادف چی اگه مواظب باشی وخدابدنخوادمشکلی پیش نمیاد من شوهرم صبح تاشب سرکاره مجبورم ماشین ببرم خداروشکر یه بارم مشکلی پیش نیومده ماشین اسم خودمه ولی تنبلیم میادثبت نام کنم واسه گواهینامه