2777
2789

یه دکتر میخام که هم خوب باشه هم سزارینش خوب باشه هم اینکه دسترسی بهش راحت باشه گاهی مشکلی پیش میاد دسترسی هش داشته باشم الان‌پیش ابراهیمی میرم تلفن که اصلا جواب نمیدن فقطم ۳روز درهفته هس 

الان بهترین پزسکا هم شماره تماس برا مواقع اضطراری میدن

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
سلام من پیش خالصی میرفتم خوب بود اما خیلی معطل میشی داخل مطب دلسوزه خواهرشوهرم پیش اشرفی می‌ره راضی ...

ممنونم موندم پیش همین ابراهیمی برم یا برم پیش عزتی

ابراهیمی تشخیصش خوبه ولی دسترسیش سخته واقعا

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو قم واقعا دکتر مرجان سخایی عالیه با دکترهای تهران برابری میکنه، زایمان سزارین هم انجام میده و ...

ممنونم