2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی یا آنر؟؟؟؟

1756 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میخاسم درحد۶یا۷تومن گوشی بگیرم خودم آنر x8دوست دارم همسرم میگه شیایومی بهتره البته من دوربین گوشی برام مهمه  شما چ پیشنهادی دارید ممنون

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شیائومی نوت ۹ دارم سخت افزار و باطری و دوربینش عالی،راضیم ازش والا ولی حیف بدنه زمخت بزرگ و سنگینی داره کاش کمی خوشدست تر بود

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

دوربین فقط سامسونگ

ن والا سامسونگم تعریفی نداره

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
شیامی دوربینش عالیه ولی من خودم دارم ازش راضی نیستم هنگ میکنه

هرکسی ی چی میگه

من شیائومی نوت ۹ دارم سخت افزار و باطری و دوربینش عالی،راضیم ازش والا ولی حیف بدنه زمخت بزرگ و سنگین ...

اره اکثرا بزرگ ان