2777
2789
پس چرا من هیچی جز چند تا خط نمیبینم    

چون شما تخیلت ضعیفه 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چند تا خط عمودی که بخاطر سازه بیرون زده...همین!!

والا چه چیزا میگن مردم

شاید اصلا نم زده😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵، ۶ تا خط موازی عمودی هست. چیزی ننوشته

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یعنی شماهم دیدین بخدا قسم معجزه شده یعنی چی معنیش چیه میترسم کسی خونه نیس بچه هام پیش خواهران خونه. ...

چقدر دنبال خرافاتید شما الله یه حالت راه راه داره تو طبیعت تو شهر رو وسیله میوه هر جایی ممکنه بیوفته همین الان میخوای پاشم خونه رو بگردم هزار تا از این راه راهیا پیدا کنم که شبیه الله باشه