2777
2789
عنوان

بر چهره گل، نسیم نوروز خوش است.

| مشاهده متن کامل بحث + 2912 بازدید | 89 پست
ممنون
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقای زاهد اول سالی کلی غصه خوردم لایک دختر من که از همه اینا بیشتره چرا برنده نشده؟
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
تبریک سال نو خدمت مدیریت سایت و تمامی کاربران
دوست ندارم مثل همه از خدا بخوام که توی زندگی هیچ غمی نباشه، چرا که شادیها در کنار غمهاست که معنا پیدا میکنه و زیبا میشه. تنها از خدا میخوام قدرتِ درکِ حضورش رو توی لحظه زندگی به همه ی مخلوقاتش عطا کنه، که اون وقته که هیچ مشکلی توان شکستن ما رو نداره. سال نو با دیدِ نو به زندگی و فرصتی دوباره برای بهتر زیستن بر شما و خانواده تان خجسته باد.سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد و قلب من نیایش می کند:
خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به "تو" گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت"تو" ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم به همنوعان و دوستانم یاری برسانم تا بار خود را در فراز و نشیب زندگی بر دوش کشند. و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست"تو" تحقق پذیرد
"ایران از امروز وارد یک دوره 30 ساله خشکسالی شد با صرفه جویی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم" http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=918843&PageNumber=1 فروش اینترنتی کتاب مناسب ویژه کودکان ونوجوانان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=923585