2777
2789

میتونین؟اصلا شدنی هست؟

منظورم از خانه داری غذا درست کردن ظرف و لباس شستن  و تمیز کردن ظاهری نیستا 

من تازه با مفهوم خانه داری با مفهوم واقعیش آشنا شدم !

یعنی کار مونده نداشته باشی نشسته کثیف ندوخته نامرتب و شلوغ! خونه از درون برق بزنه همیشه آماده مهمون باشی

من دو تا بچه کوچیک دارم دارم برای ارشدم میخونم

چند روزه تصمیم گرفتم خانه داری به معنای واقعی انجام بدم  حدود ده روزه 

چون تازه اسباب کشی کردیم و خونه قبلیم با اینکه ظاهرش تمیز بود ولی خودم میدونستم اعماقش  چه خبره

هر چند ظاهرشم  بادقت میدیدی  اعماقشو  نشون  میداد! 

واسه همین تصمیم  گرفتم این خونه به شیوه ی مادرشوهرم  اینا خانه داری کنم

اما اما

الان دارم میبینم دارم افسرده میشم...خونم الان داره برق میزنه...ولی ده روزه نتونستم  لای کتاب باز کنم احساس میکنم وارد دور پوچ و بی معنا شدم که هیچ وقت تمومی نداره!

نمیدونم چیکار کنم گیج شدم....

نمیدونم در چه حد کار کردن درسته !!از طرفی میگم دیگه نمیخوام مثل قبل چربی ها و کثیفیهای  داخلی اذیتم کنه...از طرفی من آدم این همه خانه داری نیستم اونم با دو تا بچه ی ۵ و ا ساله....

که مدام دوست دارن بریزم بپاشن  اصلا وقت نمیشه باشون بازی کنم یل در کنارشون  لذت ببرم

اصلا نمیتونم مرزو  تشخیص بدم که تا اینجا کار بسه دیگه

چون اصلا تموم نمیشه 

کسی راهکاری داره ؟ایده ای؟توجیهی؟تجربه ای؟برنامه ای

خیلی رو هوام...

منم بچه کوچیک دارم تقریبا به کارام میرسم ولی خب من اول داخلیو تمیز میکنم بعد ظاهری  راحلیم فهمیدی بم بگو چون واقعا اثلا نمیتونم بیرون برم همش تو خونم مهمونیم میریم هی باید کار کنم چشم همه رو منه  کی کار کنم مهمونمم میاد که نگممم  😑😑😑 افسردگی گرفتم از بی خوابیم منگم  گیجم سر م گیج میره دردم میکنه 😑 راه  حلی یافتی به منم بگو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبین اول تو دوتا بچه کوچولو داری 

طبیعیه خونت به هم ریختست طبیعیه هرچقدر تمیز کنی باز هم کثیف بشه اما باید برنامه‌ریزی داشته باشی یعنی توی برنامه ریزی که انجام میدی هم فقط برای خودت بزاری همخونه هم بچه‌ها اینکه بیای و همه وقت تو صرف بچه ها یا صرفه تمیزی خونه یا کارهای دیگه بکنی از چند تا کارت عقب میمونی یا اینکه بیای همه توان تو صرف تمیز کردن خونه بچه ها بزاری برای خودت وقت کم می یاری پس با توجه به زمان با توجه به تایم بیدار شدن با توجه به تایم خوابیدنت برنامه ریزی بکن و به همه کار هات برس

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

من هفته ای یکبار اساسی تمیز کاری میکنم همه جارو 

اما هرروز خونرو تمیز میکنم درحد دستمال و جارو.... منم وقت کتاب ندارم الان یه ماهه یه کتابو شروع کزدم ده صفحه نخوندم این عصبیم میکنه 🤕بیکارم ک میشم خوابم میگیره 😭

خوب عزیزم مادرشوهرت بچه کوچیک نداره درسم نمیخونه خوب بایدم خونش برق بزنه همین یه کارو داره فقط

خخبخب من گاهی فکر میکنم شاید وظیفه اساسی من تو زندگی همینه بعد چیزای دیگه ولی بعد میبینم اگه  اینطور زندگی کنم کم کم افسردگی میگیرم کلا از کار می افتم  و این وسط مدام با وجدان خودم در حال گفت و گوام  و نمیتونم به نتیجه مطمئنی برسم

خخبخب من گاهی فکر میکنم شاید وظیفه اساسی من تو زندگی همینه بعد چیزای دیگه ولی بعد میبینم اگه  ا ...

نه بابا بی خیال هی بسابی که چی الان به بچه هات برس اونا مهمترن تا خونه تمیز برق بزنه از درون بعدم شما مگه تنهایی رفتی خونه کسی ببینی همیشه دعوت میشیم اونم که همیشه همه تمیز میکنن قبلش

بیبین اول تو دوتا بچه کوچولو داری  طبیعیه خونت به هم ریختست طبیعیه هرچقدر تمیز کنی باز هم کثیف ...

ممیمیشه تو برنامه ریزی کمکم  کنی ؟من همیشه برنامه ریزیهای  خوبی انجام میدادم اما الان خیلی گیجم و واقعا حس میکنم الان از توانم خارجه 

شایدم  یه دلیلش  این باشه  خیلی مادرشوهرم اینا روم اثر گذاشتن 

اصلا اهل دخالت  نیستنا 

فقط سبک زندگیشون  روم اثر گذاشته  اینکه هیچوقت برنامه ریزی نمیکنن  فقط از ۷ صبح که بلند میشه کار میکنه تا شب که بخوابه هر کاری باشه یا پیش بیاد هیچ کاری رو زمین  نیست...البته استراحتم میکنه ولی وقتی که مطمئن باشه دیگه کاری رو زمین نیست

توی کاراش فقط برای نماز اول وقت برنامه ریزی داره که حتما کنار بزاره کارو 

مثلا منم  فکر میکنم میتونم واسه درس اینجوری وقت بزارم  ولی بچه کوچیکو نمیدونم چیکار کنم....اینکه مدام خونه رو به هم میریزن

و من اگه جمع کنم دوباره به هم میریزن  و دوباره و دوباره 

به نظرت با بچه کوچیک اینطوری میشه برنامه ریخت  که ظاهرو  تا نیم ساعت  قبل از مهمون  هیچ وقت تمیز نکنم ؟این الان به ذهنم اومد...

ممیمیشه تو برنامه ریزی کمکم  کنی ؟من همیشه برنامه ریزیهای  خوبی انجام میدادم اما الان خیلی ...

بیین ناخودآگاه ما وقتی میرم خونه ی کسی و خونشون رو میبینم 

رو ما تاثیر می‌زاره که ماهم باید خونمون رو تمیز کنیم اونا خیلی مرتبن این داستانها همش با خونه خودمون مقایسه میکنیم .

مادر شوهرت ببین بزرگ تر از خودته بعد اون اصولاً دغدغه هاش باتو فرق کنه مثلا تو دوست داری کتاب بخونی اون نه بعدم تو نباید بیای خودتو با مادر شوهرت مقایسه کنی و کارای روزانشو نگاه کنی  اون مثل یه ربات که فقط باید تمیز کنه تمیز کنه تا تموم بشه 

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)
بیین ناخودآگاه ما وقتی میرم خونه ی کسی و خونشون رو میبینم  رو ما تاثیر می‌زاره که ماهم باید خو ...

بیبین ما انسانیم به استراحت نیاز داریم وقت میخایم تا به خودمون برسیم شاد باشیم یه زمانی صرف تمیز کردن خونه بزاریم ..

بیبین ما انسانیم به استراحت نیاز داریم وقت میخایم تا به خودمون برسیم شاد باشیم یه زمانی صرف تمیز کرد ...

من چون حتی مسواک زدنمم برنامه ریزی میکنم یعنی به عنوان کسی که همه کار هام از قبل رو برگه می‌نویسم اینو بهت میگم وقتی از قبل کارهات رو برنامه ریزی کنی خودت متوجه میشی مثلا فردا چه کارهایی  رو باید انجام بدی تایم خالی بزاری

من چون حتی مسواک زدنمم برنامه ریزی میکنم یعنی به عنوان کسی که همه کار هام از قبل رو برگه می‌نویسم ای ...

خب حالا برای مثال من اگه جای تو بودم مثلا اینجوری برنامه میریختم  شب قبلش

اول برگه تایم بیدار شدنم رو می‌نوشتم اگه زیاد می‌خوابم یا کم می‌خوابم بدونم و اصلاحش کنم تا به بدم آسیب نزنم 

دوم یه برنامه کلی از ماهی که توش هستیم کارهام رو می‌نوشتم ینی تو این ماه چه کارهایی را باید انجام بدم این یک برنامه ریزی ماهانه است و می رفتنم سراغ برنامه ریزی روزانه برای فردا من فلان کار رو باید انجام بدم و رسیدگی به بچه ها رسیدگی به تمیزی منزل و تایم خالی برای کتاب خواندن یا کارهای شخصی خودم قرار میدم من میام دوتا تایم رو برای تمیزی خونه قرار میدم مثلاً ساعت ۹ صبح تا ساعت ۱۰ تمیزی اولیه خونه ۹ تا ۱۰ که کار هام تموم شد رفتم سراغ ناهار تا ساعت یک ساعت، یک تا دو استراحت و رسیدگی به بچه ها و مثلاً ساعت ۶ تا ۷ شب تمیزیه دوم خونه یعنی برای تمیزکاری منزل دو تا زمان مشخص میکردم یکی صبح یکی عصر این برنامه ریزی شخصی یعنی خودت از زندگی خود خبر داری و میتونی ساعت هاشو زمان هاشو کارهاش رو تغییر بدی

ببخشید خیلی تایپ کردم  ریپلای کردم پست پیامم حتما بخون

و در آخر استفاده از موبایل هم توجه داشته باش یعنی این اپلیکیشن های هستن زمان استفاده از موبایل رو نشون میده یه کنترلی هم روی این کار داشته باش

عزیزم منم دو بچه کوچیک یک و چهار ساله دارم دقیق مثل تو همیشه تو شک و تردیدم که چیکار کنم از یه طرف خونه کثیف و روی هم انباشته عصبیم میکنه از طرف دیگه وقتی خونه رو دائم مرتب و تمیز می‌کنم نه وقتی واسه خودم دارم نه بچه ها و نه زندگی واقعا منم موندم چیکار کنم شوهرمم گله داره که تو همیشه مشغول کاری ولی به این نتیجه رسیدم که با بچه کوچیک سخته برنامه ریزی کنی نمیشه که خونه همیشه مرتب باشه و اینکه نمیتونی به خودت برسی ولی باز دارم برنامه ریزی می‌کنم از خوابم میزنم سعی کن بچه بزرگه رو بفرستی مهد و شب زود بخوابونی بعد کوچیکه رو هم همزمان به خواب همون ساعت عادت بده مثلا ۹ خواب باشن خودت یکم کار کن و بعد هم تا دوازده دوازده و نیم استراحت و فیلم و … با همسرت باش 

صبح خونه تمیزه بزرگه هم که میره به کوچیکه رسیدگی کن و بازی باز عصر کوچیکه حتما میخابه تو یکم کار کن و با بزرگه باش