اینو میدونم که پیاده روی فراوان و دویدن و افزایش تحرک در درمانش خیییییلی موثره.
اگه فرد مورد نظر اضافه وزن هم داره، کاهش وزن خیلی مؤثره.
خیلیا را دیدم که با تحرک فراوون این مشکلو کنترلش کردن
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم مجردی؟علایمت چیه؟؟من متاهلم تنبلی دارم وفعلا در اقدام بارداری هستم چیزایی ک من الان مصرف میکنم قرص ویتاگنوس ناشتا دوعدد پودر اینوفولیک ی شب درمیون ،عسل وسیاهدونه،کلا سردیجات رو تا میتونی بزار کنار ،من پریودم سه ماهی هست منظم شده ،موهای زائد زیر چونم هم یکم کم شده
اینو میدونم که پیاده روی فراوان و دویدن و افزایش تحرک در درمانش خیییییلی موثره. اگه فرد مورد ...
واااقعا؟؟؟ اتفاقا ده کیلو اضافه وزن هم دارم ، وای فکر میکنم اینی ک میگین درست باشه، اخه وقت هایی ک فعالیتم مناسبه و فعال هستم پریودم بهتره سروقت تره، امان از این بی تحرکی ک ببین باعث چی شده. ممنونم از راهنماییت
عزیزم مجردی؟علایمت چیه؟؟من متاهلم تنبلی دارم وفعلا در اقدام بارداری هستم چیزایی ک من الان مصرف میکنم ...
اره متاهم ، و کم کم میخوام برای بچه دار شدن اقدام کنم . علائم من ریزش موی مردانه ،گاهی ریزش ابرو خصووووصا قبل پریودی، جوش و اکنه توی فک و چونه، چربی خونم زیاد شده اضافه وزن توی قسمت شکم و پهلو ، خوابم بهم ریخته،پریودام نامنظم شده و کلا بهم ریخته ، دوبار کیست داشتم .چندبار هم دکتر رفتم اما بجز ال دی قرص دیگه ای نداده اصلا انگار هییییچ توجهی نمیکنن . بجز اینکه دکتر اخری گفت وزنت رو کم کن خوب میشی
واااقعا؟؟؟ اتفاقا ده کیلو اضافه وزن هم دارم ، وای فکر میکنم اینی ک میگین درست باشه، اخه وقت هایی ک ف ...
خواهش گلم
یکی بود تنبلی داشت، متاهل بود. باردار نمیشد. اما شروع کرد به بدو بدو و تحرک و ورزش. الان ماه ششم بارداریش هست 🤭🤭
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم