2777
2789
عنوان

خبربارداریو چطوری بدم

231 بازدید | 11 پست

سلام من دوتابچه دارم ک چهارسالن بچه سومم روهشت هفتس حاملم و کسی بجزهمسرم نمیدونه چون خداحواسته بوده الان مشکل اینه من جایی تشکیل پرونده ندادم و ازمایشات اولیه روهم انجام ندادم چون همسرم کارداره نمیتونه همراهیم کنه

بنظرتون چطور ب خانواده همسرم بگم چون مجبورم بهشون بگم و بامادرشوهرم برم برا چکتپ و اینا موندم تو دوراهی تنهام نمیتونم برم متاسفانه

ممنون میشم راهنماییم کنین

منم همینطوری شد 

خود شوهرم گفت 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 10 سالم خواهرم 6 مادرم بهمون گفت باردار هستم به کسی نگید بلافاصله رفتیم به مادر بزرگم گفتیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
انشا الله ب سلامتی زایمان کنی . مگه امور بانکیه ک پرونده تشکیل بدی؟ ی دکتر انتخاب کن ،ماهی ی بار ب ...

فدات.ن بخاطر ازمایشو اینجورچیزا میگم ک نرفتم کسی بنویسه