2777
2789

سلام ،من ۶ ساله با یکی دوستم بابامم رضایت ازدواج نمیده ،مامانش چند روز پیش پیچ خورده ،من کلا قطع رابطه کردم چون معلوم نیس ازدواج کنم باهاش یا نه، ولی با ابجیش حرف میزنم،الان زنگ زده میگه چرا نمیری خونه ی ما منم گفتم نمیتونم واقعا خیلی کار دارم تو خونه ،گفت لااقل یه زنگ بزن حال و احوال کن ناسلامتی میخوای عروسش شی گفتم باشه ،بنظرتون زنگ بزنم ؟

قطع رابطه کردم چون هر حرفیو جلوم میزنه ،چون میگه باید ۱۴ سکه مهرت باشه ،من پارسال رفتم ۳۰۰ هزار دادم مژه کاشتم تو ارایشگاهشون برگشت گفت چرا نمیایی اینجا کار کنی با لحن بدی ، جلو‌چند نفر گفت عقل نداری ، انگار طلبکار بود فکر کرده بود من ۳۰۰ هزار از جیب پسرش خرج کردم در صورتی که اون ۳۰۰ هزار مال خودم بودهه ،زنگ بزنم چی بگم؟ پاش پیچ خورده انگار مو ور داشته، یه متن برام مینویسید که براش بفرستم لطففففا🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا میخوای عروسشون بشی 

ی زنگ‌ بزن ولی گرم نگیر حالشو بپرس

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

حرص مادر دوست پسراتونم میخورید؟ هروقت ازدواج کردی رفتی سرخونه زندگیت اونوقت حال و احوالپرسی کن. این بنده خدا بگیر بود تا حالا اومده بود خواستگاری

سلام😊 

بنویس سلام مادر فلانی خوب هستین شنیدم پاتون پیچ خورده اشکال نداره اه منه اونروز ب من این حرفو زدین منم نفرین کردم اینجور شدین

😂😂😂😂خیلی ببخشید خواستم بگم تو دلم نمونه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
مگه ميخواي عروسشون بشي؟

نه والا قبلا میخواستم الان نمیخوام ،پسرشون خیلی دوسم داره میگه خوشبختت میکنم ولی ۱۴ سکه مهرت،حالا لطفا یه متن برام بنویسید بفرستم براش یکساله ام هست ارتباط ندارم باهاش

سلام عزیزم بهتر شدین؟

امیدوارم سلامتیتون رو خیلی زود به دست بیارین🌿

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خوب تو که نمیخای باش ازدواج کنی چرا قطع رابطه نمیکنی

اخه درگیر احساساتمم ،میشه تاپیک پنجمی منو بخونید راجب زندگیم ،فکر میکنم جز این پسر راهی ندارم ولی دو دلم اخه بددل هست نه دوستی دارم نه میزاره بیرون برم ،خودشم اهل تفریح نیست ،ماشین دارم ولی حق سوار شدن ندارم