gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 عنوان نتيجه سونوم بيايد نظر بديد بي زحمت 90 بازدید | 16 پست 1401/11/08 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 همه چی خوبه ضخامت آندومتر و .. دوتا فولی خوب هم داری ولی آزاد نشدن هنوز . میخوای آمپول اچ سب جی بزنی؟ تپل سلطان هستم سوگلی دربار
gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 همه چی خوبه ضخامت آندومتر و .. دوتا فولی خوب هم داری ولی آزاد نشدن هنوز . میخوای آمپول اچ سب جی ب ... ن قصد بارداري ندارم اما دوروز پيش رابطه بدون جلوگيري داشتم ..بدون امپول نميش باردار باشم؟
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 ن قصد بارداري ندارم اما دوروز پيش رابطه بدون جلوگيري داشتم ..بدون امپول نميش باردار باشم؟ قصد نداری ولی جلوگیری هم نمیکنی 🤕 چرا با آمپول هم میشه ولی فکر کردم دارو میخوری برا بارداری . تخمک هات هنوز آزاد نشده باردار نیستی تپل سلطان هستم سوگلی دربار
gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 قصد نداری ولی جلوگیری هم نمیکنی 🤕 چرا با آمپول هم میشه ولی فکر کردم دارو میخوری برا بارداری . تخمک ... يعني تو دوروز مشخص ميش؟😃
gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 قصد نداری ولی جلوگیری هم نمیکنی 🤕 چرا با آمپول هم میشه ولی فکر کردم دارو میخوری برا بارداری . تخمک ... جلوگيري نكردم چون دس خودم نبود كنترل🥴🤣اما نميتونمم قرص ضد بارداري بخورم حالم بد ميش
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 يعني تو دوروز مشخص ميش؟😃 ببین اونجا که نوشته مایع آزاد لگنی مشاهده نشد یعنی تخمک هنوز آزاد نشده وقتی هم تخمک نباشه بارداری رخ نمیده تپل سلطان هستم سوگلی دربار
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 ببین اونجا که نوشته مایع آزاد لگنی مشاهده نشد یعنی تخمک هنوز آزاد نشده وقتی هم تخمک نباشه بارداری رخ ... ولی اگه نی نی میخوای امشب و فردا شب اقدام کنی سریع گرفته 😃 تپل سلطان هستم سوگلی دربار
gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 ولی اگه نی نی میخوای امشب و فردا شب اقدام کنی سریع گرفته 😃 😂😍دوس دارما اما ب زايمان فك ميكنم😖
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 😂😍دوس دارما اما ب زايمان فك ميكنم😖 بچه نداری؟ من که یک سال و نیم اقدام بودم نمیشدم انقد دکتر رفتم و سونو دادم همه چی فوت ابم😆 الانم باردارم تپل سلطان هستم سوگلی دربار
gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 بچه نداری؟ من که یک سال و نیم اقدام بودم نمیشدم انقد دکتر رفتم و سونو دادم همه چی فوت ابم😆 الانم ب ... ن ندارم..ببخشيد شما چن سالتونه؟و اينكه حاملگي سختههههه؟انشالله ب سلامتي بغلش بگيري
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 ن ندارم..ببخشيد شما چن سالتونه؟و اينكه حاملگي سختههههه؟انشالله ب سلامتي بغلش بگيري ممنون .۲۳ ساله م . دوران بارداری خیلیم شیرینه یه حس خوبی داره تپل سلطان هستم سوگلی دربار
gguuuuguuuuuliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 494 ممنون .۲۳ ساله م . دوران بارداری خیلیم شیرینه یه حس خوبی داره واي منم ٢٤سالمهههههه دلم ني ني ميخاد اما وزنم٤٣اگ ماه عاي اول هم تهوع داشته باشم هيچي ازم نميمونه😂
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 9380 واي منم ٢٤سالمهههههه دلم ني ني ميخاد اما وزنم٤٣اگ ماه عاي اول هم تهوع داشته باشم هيچي ازم نميمونه😂 منم تهوع داشتم شدید قرص دمیترون میخورم خوبم . دیشب نخوردم انقد تهوع داشتم سریع خورم تپل سلطان هستم سوگلی دربار