2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی خوبه ضخامت آندومتر و ..‌ دوتا فولی خوب هم داری ولی آزاد نشدن هنوز ‌ . میخوای آمپول اچ سب جی ب ...

ن قصد بارداري ندارم اما دوروز پيش رابطه بدون جلوگيري داشتم ..بدون امپول نميش باردار باشم؟

ن قصد بارداري ندارم اما دوروز پيش رابطه بدون جلوگيري داشتم ..بدون امپول نميش باردار باشم؟

قصد نداری ولی جلوگیری هم نمیکنی 🤕 چرا با آمپول هم میشه ولی فکر کردم دارو میخوری برا بارداری . تخمک هات هنوز آزاد نشده باردار نیستی

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
قصد نداری ولی جلوگیری هم نمیکنی 🤕 چرا با آمپول هم میشه ولی فکر کردم دارو میخوری برا بارداری . تخمک ...

جلوگيري نكردم چون دس خودم نبود كنترل🥴🤣اما نميتونمم قرص ضد بارداري بخورم حالم بد ميش

ببین اونجا که نوشته مایع آزاد لگنی مشاهده نشد یعنی تخمک هنوز آزاد نشده وقتی هم تخمک نباشه بارداری رخ ...

ولی اگه نی نی میخوای امشب و فردا شب اقدام کنی سریع گرفته 😃

بچه نداری؟ من که یک سال و نیم اقدام بودم نمی‌شدم انقد دکتر رفتم و سونو دادم همه چی فوت ابم😆 الانم ب ...

ن ندارم..ببخشيد شما چن سالتونه؟و اينكه حاملگي سختههههه؟انشالله ب سلامتي بغلش بگيري

واي منم ٢٤سالمهههههه دلم ني ني ميخاد اما وزنم٤٣اگ ماه عاي اول هم تهوع داشته باشم هيچي ازم نميمونه😂

منم تهوع داشتم شدید قرص دمیترون میخورم خوبم . دیشب نخوردم انقد تهوع داشتم سریع خورم