2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانما به نظرتون جنسیت نی نیم چیه ؟غربالگری اولم هست توهفته سیزده ویک روز

دیگه خوب موقعی رفتی هفته ی ۱۳ یه احتمالاتی میدن 

احساس میکنم دخملیه 

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
عزیزم میشه بگی چن هفته ای غربالگری میگیرن من دیروز فهمیدم باردارم . کی باید برم غربالگری.؟

والا ازیازده هفته هست تاسیزده من به حساب خودم میشدم دوازده هفته امروز که رفتم غربالگری گفت سیزده هفته ویک روز هستم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
خدای من😍😍😍عزیزدلممممم نی نی خوشگلمممممم ینی منم دو سه هفته برم نی نیمو میبینم که اینجوری خوابید ...

بله میبینین انشالله سالم وسلامت باشه نی نی شماهم

اینم نینی منه ان تی احتمال داد گف بالای ۹۰ درصد پسره اما من تا انومالی صبرمیکنم چون میگن ان تی دقیق ...

اخی عزیزم سالم سلامت باشه من اول عکس دیدیم میخواستم بگم پسره بعد دیدم نوستین پسد

بله میبینین انشالله سالم وسلامت باشه نی نی شماهم

اوخی خدا🥰

مبارکت باشه عزیزم انشاالله خوش قدم باشه

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
اینم نینی منه ان تی احتمال داد گف بالای ۹۰ درصد پسره اما من تا انومالی صبرمیکنم چون میگن ان تی دقیق ...

ببخشید براشماجفتتون رو زده چطوری هست؟