2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسر دارم خواستین خریداش عکس بذارم

بی زحمت عکس لباساشو بزار تولد پسرم نزدیکه نمیدونم لباس چی بگیرم براش

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

نخریدم هنوز

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

اینجا از ۲۰ بهمن به بعد جنسای عیدو میارن 

الان همه جا پالتو و کاپشنه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

عزیزم خیلی شیکه.

ایشالا به خوشی استفاده کنه

من هنوز نخریدم 

هیچ ایده خاصی هم ندارم واقعا

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

من برا پسر دوسالم لباس خونگی دودست بیرونی خریدم فقط کفشش و یه دست بیرونیه دیگه مونده 

ولی برا دخترم که ۸ سالشه هنوز خرید نکردم از هفته دیگه انشالله 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

راستی امسال لباس پسرونه و دخترونه چی مده؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

مبارک باشه و دل خوش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر