2777
2789

من مامانم شاغل بود خواهر کوچیکم دوست نداشت مامانم بره سرکار به خاطر همین خودش نمیخواد در آینده سرکار بره.الانم نوزده سالشه پشت کنکوره با یه پسری آشنا شده میگه من که نمیخوام کار کنم درس خوندن به چه دردم میخوره؟

من گفتم حداقل برو سوادت یکم بیشتر شه به روز باشی.دیگه کمتر کسی دیپلم هست و اینکه تحصیل کرده باشی بهتر از اینه که کم سواد باشی.

نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودش باید تصمیم بگیره.. ارزش ها از دید هر انسان فرق میکنه ولی خب خود من موافق تحصیلات بالا هستم حتی بدون شغل.حداقل معلومات خودم بالا میره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به قول مامانم سواد و حرفه رو یاد بگیر بنداز رو پشتت. برات سنگینی که نداره. اما فردا روزی به دردت میخوره.

نمیدونی که در آینده چی پیش میاد . شاید شرایطی پیش اومدمجبور شد بره سرکار . حالا اونموقع تازه باید بره دنبال مدرک

حتما درس بخونه 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

درس بخونه حداقل پس فردا بچه هاش بهش نگن بی سواد

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

خیلی اشتباه میکنه

هرچی سواد وتحصیلات بالاتر توجامعه بیشتر تحویلت میگیرن

بیشتر تو جامعه هستی و اطلاعات بیشتری داری

فردا بچت یه مادر بیسواد نداره 

وخجالت نمیکشه جلوی بقیه بچه ها

ومثالی میزنم کسی رو میشناسم خیلی خوشگل بود بایه پسر فوق پولدار اذدواج کرد

درسو‌رها کرد چندسال بعد پسره مرد خانواده شوهر پرتش کردن بیرون

اینم هیچ تحصیلاتی نداشت ک بتونه سرکاری بره

من خودم لیسانس دارم وخجالت میکشم از این قضیه

منتظر مهرماهم ک شروع کنم فوقمو بگیرم

اگر زنده بمونم دکترا هم میخونم

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
خدایی نکرده زبونم لال یه بلایی سر شوهرش اومد بتونه بره سرکاری چیزی دیگه. اینجوری کلا همه راه هارو م ...

بنظرم پول جمع کردن مهمتر از درسه. باید واسه خودش تامیتونه پول جمع کنه وقتی که دوس نداره بره سرکار. یعنی از شوهرش بگیره و پس انداز مخفی داشته باشا