2777
2789

دیشب پریودم تمام شد و رابطه داشتیم، بعد گیر دادم به همسرم که مطمئنی چیزی نریختی؟

اونم گفت ۹۹ درصد مطمئنم 

بعد گفت اگه استرس داری قرص اورژانسی بخور

حالا من اورژانسی دوبار خوردم امسال 

تمام هورمونام و پریودم بهم میخوره دوست ندارم قرص بخورم

خیلی اعصابم بهم ریخته ولی اصلا آروم نمیشم

شوهرم از سرکار اومد بهش گفتم چقد ناراحتم و میخوام قرص بخورم

گفت بابا نخور من میدونم نریختم شاید پیش آب ریخته باشه که اونو آدم نمیفهمه فقط گفتم اگه میخوای خیالت راحت بشه بخور حالا که میگی عوارض داره نمیخواد بخوری

ولی من خیلی ناراحتم میخوام واسه اینکه خیالم راحت بشه قرص بخورم ولی میدونم اگه بخورمم بیش از حد تنظیمات بدنم بهم میریزه

بعد اینکه تازه دوره ی قرص سیپروترون کامپاند رو شروع کردم

اگه قرص بخورم دیگه اون دوره بهم میخوره؟؟؟؟

شما جای من بودین میخوردین؟ ینی درواقع واسه یه درصد احتمال ؟

شوهرم‌که میگه نخور

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نگرانی بخور مطمئن بشی 

ی هفته مونده ب پریودی احتمال بارداری چند درصدع؟ 

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
وقتی شوهرت از خودش مطمئنه دلیلی نداره بخوری  نخور من یبار خوردم هورمونام بهم‌ ریخت تا۲۲ روز خو ...

اوه 

منم دیروز خوردم سه روز اینا مونده ب پریودیم ولی میترسم 

احتمال داره ک پریودیم عقب بیوفته؟ 

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
😐😐😐چقدر واضح حرف زدی لازم نبود این همه وارد جزئیات بشی ینی چی آخه

اونموفع که تایپ میکردم خیلی ناراحت و استرسی بودم

الان میخوام تاپیک رو پاک کنم 

چیکار کنم؟؟؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
اوه  منم دیروز خوردم سه روز اینا مونده ب پریودیم ولی میترسم  احتمال داره ک پریودیم عقب ب ...

اره چون هورمونات بهم میریزه احتمال داره یاعقب بیوفته یا دوره پریودت طولانی تر بشه

اونموفع که تایپ میکردم خیلی ناراحت و استرسی بودم الان میخوام تاپیک رو پاک کنم  چیکار کنم؟؟؟

پاک نکن. همه خانومیم دیگه. باید گزارش بزنن تا پاک شه

ولی از این بع بعد خواستی اینجور سوال ها رو بپرسی سر بسته بپرس. خدا رو شکر شب نپرسیدی. شب بود الان حمله کرده بودن بهت😂

اره چون هورمونات بهم میریزه احتمال داره یاعقب بیوفته یا دوره پریودت طولانی تر بشه

ب طولانی تر شدن راضیم والا 

میخوام هر چ زودتر پری بشم

چیزای گرم بخور توی حمام زیر دوش اب گرم پایین کمرتو ماساژ بده زودتر میشی

ممنون

با قرص ال دی چطور؟!  میتونم زودترش کنم؟