2777
2789
عنوان

زشته برایه تولد همسرم هدیه نخرم

394 بازدید | 25 پست

دوستان ۳ سال ک ازدواج کردم هر سال براش کیک و هدیه خریدم 

۳ ساله ک بهش میگم به من پول جدا بده برایه پس انداز نمیداد تا اینکه ۳ ماه پیش گفتم خیلی خیلی خسیسی الان ۳ ماه ماهی ۲۰۰ میزنه ب کارتم ک من میدونم ۲۰۰ خیلی کمه 

منم میخوام براش هیچی نخرم تا بفهمه با ۲۰۰ هیچ کاری نمیشه کرد کارم درسته یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی دویست؟😑😑😑خدایی خجالت نمیکشه؟😑 نه بابا کیک چی کادوی چی😑

خیلی پُروو خسیسه 

اونم چی بعد ۳ سال تکرار کردن ۲۰۰ میده 

نمیدونم موقع ازدواج به چیش جواب مثبت دادم 

خاک تو سرم

نه بابا وقتی پول نداری بهش چی بگی

بهش با خنده بگو پول بزن به حسابم لازمم میشه ها😂 همه چیزو که نمیشه بگم

اگه دیدی ی وقت نفهمید بهش بگو مناسبتی تولدی چیزی ی جور بفهمون که میخوای براش تولد بگیری

اینجوری هم که پول نمیده هر چی خریدی قیمتش بیشتر بگو حداقل چندرقازی بمونه برات

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خیلی پُروو خسیسه  اونم چی بعد ۳ سال تکرار کردن ۲۰۰ میده  نمیدونم موقع ازدواج به چیش جواب ...

😢درآمدش در کمترین حالت هم باشه ماهی دویست تومن نباید بده

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

عزیزم شروع خوبیه ک .چرا با اینکه تازه شروع کرده میزنی تو سرش..شما تحمل کن بهت ۲۰۰ رو بده ..بعدش ۲۰۰ رو کن ۴۰۰ .بعدش هی بیشتر ..با سیاست باهاش برخورد کن ..میگی چیه همون ۲۰۰ رو هم نمیده ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
نه بابا وقتی پول نداری بهش چی بگی بهش با خنده بگو پول بزن به حسابم لازمم میشه ها😂 همه چیزو که نمیش ...

تازه ۳ ماهه ۲۰۰ میده ک واقعا پولی نیست یه کیک کوچیک ۲۰۰ پولشه 

خودم ۲تومن دارم ولی حیفم میاد با بدبختی ازش پول میگیرم آخرشم به خودش بدم