ترانههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 416 عنوان نمره از چند به پایین بده؟ 165 بازدید | 10 پست دوستان من دانشجوام .بعضیا میگن معدل و نمره مهم نیست .بعضیا هم میگن مهمه .این ترم خیلی تلاش کردم برا امتحانتا.میخواستم ببینم حداقل و حداکثر چه نمره و معدلی خوب و بده؟ هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃 1401/11/08 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 416 ۱۰ یه پایین بده این ک فقط پاسه😅 هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃
notimportant عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 953 بستگی به رشته ای که میخونید داره، نمره حداقل باید درحدی باشه که معدلتون کم نشه و مشروط نشید
ترانههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 416 بستگی به رشته ای که میخونید داره، نمره حداقل باید درحدی باشه که معدلتون کم نشه و مشروط نشید معدلم ترم قبل ۱۶ و خورده ای شد .رشتمم روانشناسی هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃
paryarr عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1893 ۱۶ به بالا برا دانشگاه خوبه هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
ترانههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 416 ۱۶ به بالا برا دانشگاه خوبه نمره یامعدل؟ هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃
paryarr عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1893 معدل ۱۷ به بالا ک اسمش روشه بهش میگن الف هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
notimportant عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 953 معدلم ترم قبل ۱۶ و خورده ای شد .رشتمم روانشناسی ببخشید با اینکه زیاد چیزی نمیدونم دارم نظر میدم،فکر کنم برای رشته شما معدل بالا بهتر باشه چون معدل و عملکربهتر میتونه بعد ها توی استخدامتون کمک کنه،چون یکیو میشناسم فقط درس ها رو پاس کرد و الان بیکاره
ترانههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 416 ببخشید با اینکه زیاد چیزی نمیدونم دارم نظر میدم،فکر کنم برای رشته شما معدل بالا بهتر باشه چون معدل و ... همین رشته؟ هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃