2777
2789
عنوان

بوشهر یا بندرعباس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7882 بازدید | 84 پست
اگه ساحل تمیزو و قشنگ میخواین بوشهر، تو خیابون ساحلیم تا دلتون بخواد کافه های باحال هست، هوام عالیهه ...

ساحل بندرعباس خوب نیست؟ وای  اینجوری تعریف کردی دلم میخواد الان پاشم جمع کنم برم  

بوشهر فقط دریاست جز دریا جایی رو‌نداره ولی خب امنه... بندرعباس نرفتم 

اره خدایی خیلی امنه اینقدر که من نمیترسم حتی نصف شب برم بیرون، قتلو و دزدی و این چیزام خیلی به ندرت شنیدم

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولک جنوب همه جاش عالیهههه 

بندر خودش زیاد جذاب نیست اگه جزیره هاش بری عالیه

اما اگه انتخابت بین خود بندر و بوشهره قطعا بوشهر

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
ساحل بندرعباس خوب نیست؟ وای  اینجوری تعریف کردی دلم میخواد الان پاشم جمع کنم برم    

من ساحلای بوشهرو بیشتر دوست دارم، ولی بیاین پشیمون نمیشین الان بهترین فصله

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
مرسیییی    

💕💕💕

بندرعباس به جزیره قشم نزدیکه و هنگام ،بیاین قشم میتونید برید با قایق هنگام دلفین ها و آهوهای اونجا رو ببینید با تور، بازارچه سنتی

خود قشم شهر درگهان برای خرید عالیه مجتمع های بزرگ و قشنگی داره با قیمت عالی

بندرعباس خودش هم ساحل و بازارهای خوبی داره 

هرمز هم نزدیکه میتونید با قایق برین تور هرمز گردی میبرنتون ساحل نقره ای،ساحل فرش رنگین خاک های رنگی،قلعه پرتغالی ها و بازارچه های سنتی 

چقدر راه هست تا قشم؟ رفتنش سخت نیست؟ 3 4 روز بیشتر مرخصی نداریم

نه اصلا سخت نیست سوار اتوبوس دریایی میشین حتما برین جنگل حرا از اونجا میبرنتون پیش دلفینا و ماهی ها و  ساحل نقره ای برا دلفینا  و ماهی ها غذا بردارید...وای دلم خواست.ببین حتما برین کنار بازار ماهی فروشای بندر چندتا غذا خوری هست اسماشون یادم نیست یکی سمت بازار یکی روبروش بزرگن من اونجا بهترین غذا های دریایی عمرم رو خوردم حتما قلیه ماهی بخور با دوستات متنوع سفارش بدین همه رو تست کنید پشیمون نمیشین