2777
2789
عنوان

تا حالا شده دوست شوهرتون بهتون زل بزنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 142 پست

شاید چون شوهرت خیلی بدبینه توهم زدی 🤔

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی نگام میکرد میخندید تو دلشم چیزی نیستا سر به زیره فقط به من که نگا میکنه زل میزنه یهو دیگه میخو ...

حتما میخواسته ببینه چی داری ک اینقد شوهرت روت غیرت داره🤭

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
همینه شوهرت یه چیزی میدونه که نمیذاره کسی ببینت اتفاقا غیرتی نیست خیلی منطقیه 

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

وااا

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

هی نگام میکرد میخندید تو دلشم چیزی نیستا سر به زیره فقط به من که نگا میکنه زل میزنه یهو دیگه میخو ...

چرا باید بهت زل بزنه؟

شاید چشماش لوچی داره

یا تیک عصبی داره چشماش قفل میکنه چند لحظه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصلا خوشم نمیاد از رفت و امدی رفاقتی کلا با ی نفر رفت وامد داریم اونم از بچگی با شوهرم دوست بوده قبلا ک رفت و امد داشتیم من اصلا خوشم نمیومد انقد خودمو چس کردم رفت وامدشون قطع کردن واقعا چیه اه 

و من ک شوهرم سیب زمینیه😂

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

برگشتیم خونه شوهرم عصبی بود گفتم خب بگو چته

گفت فلانی بهت زل زده بود اگه زنش پیشش نبود میکشتمش حتما

گفتم نه بابا اخه من متوجه نشدم گفت اره عصبی نگاش کردم سرشو انداخت پایین

گفتم خب شاید همینجوری بوده تو هم با زنش حرف می‌زنی منظوری نداری که

گفت من فقط حرف زدنی به زنش نگاه می‌کنم بقیه مواقع نه

این نشسته زل زده به تو