2777
2789
خانما من هفته ٢٠بارداری م به زور میتونم کارای خونه رو انجام بدم شوهرم ظهر میره سر کا تا شب اگه خودم و شوهرم باشیم زیاد خسته نمیشم اما الان دو هفته است داداشم از ایران اومده اینجا مهمون نه تنها کارای خودشو انجام نمیده ریخت و پاشم داره باشوهرم رو مبل اجیل و تخمه میخورن دست به سیاه و سفید نمیزنن تازه از این بدتر پنج شنبه قراره مادر شوهرم و برادر شوهرمم مهمون بیان اینجا مادر شوهرم مریضه میخوان اینجا ببرنش دکتر استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم😭
ای بابا ...زیاد یخودت سخت نگیر داداشتم که غریبه نیس بگو ریخت و پاش نکنه
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای چه سخت به شوهرت بگو سختته کمکت کنه خوب یا به داداشت بگو این بشقاب رو بشور لطفا و .. ی جور با نرمش و لطافت ازشون کار بکش کارگر نمیاد خونتون رو تمیز کنه؟ اخه ی سری کشورا خودشون تو ساختمون هر هفته یا دو روز ی بار میان تمیز میکنن
اندکی صبررر سحر نزدیک است
تو خوابتو کامل کن ...نگرانی نداشته باش اونا باید درکت کنن
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
از دست بعضی از این مردها ادم نمیدونه چی بگه یعنی چی مرد نباید کار کنه
بالاخره یکی داره میارش دیگه یه جوری عمل کن خودشون همکاری کنن والا من الان هفته ۳۵ ام دیگه سخت شده برا خودمونم کاری کنم تنها چیزی که راحتم بپزم ماهیهاونم چون کاملااا بی دردسره
اندکی صبررر سحر نزدیک است