2777
2789
اینقدر این مدل ازدواج دیدم که خوب بود دلم میخواست جای اونا بودم اخه من الان مجردم پسر مجرد درست حسا ...

هیچوقت حسرت این چیزارو نخور هیچ کس از دل کسی دیگ خبر نداره زن های مطلقه هم کلی زجر کشیدن و بلاخره تازه اگ یکی پیداشه باید کم روی خوش زندگییم ببین 

انشالله ک خوشبخت میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا. دختردایی من با سه تا بچه رفته زن یه پسر همسن خودش شده. پسره می پرستتش.

اجازه نمیدن به ما مجرد ها هم یه مجرد برسه ☹ اخه واسه پسرا زن مطلقه راحت تره دیگه خرج خاصی ندارن نه عروسی میگیرن نه لباس عروسی نه خرجای اضافه هیچی نداره تازه بعضی مطلقه ها هم مهریه از شوهر سابق گرفتن خونه دارن پولم دارن پسرا رو ساپورت مالی هم میکنن 

اجازه نمیدن به ما مجرد ها هم یه مجرد برسه ☹ اخه واسه پسرا زن مطلقه راحت تره دیگه خرج خاصی ندارن نه ع ...

قضاوت نکن عزیزم.... بعضیاشون مثلا توی عقد جدا شدن و هیچ رابطه ای نداشتن اونا چه گناهی دارن 

اجازه نمیدن به ما مجرد ها هم یه مجرد برسه ☹ اخه واسه پسرا زن مطلقه راحت تره دیگه خرج خاصی ندارن نه ع ...

نه والا. این کیس که من میگم هم عروسی گرفت برای دختره. هم بله برون و …. همه چیز عین دختر مجرد. درسته یکیشون قبلا ازدواج کرده اما طرف مقابل چی؟ فرقی نداره دختر یا پسر. اکثرا دوست دارن حداقل یه بار عروسی بگیرن

اره دیدم

نمیدونم نزدیک نیستم بهمون نمیشناسمشون درست 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نه والا. این کیس که من میگم هم عروسی گرفت برای دختره. هم بله برون و …. همه چیز عین دختر مجرد. درسته ...

منم یه همچین چیزی دیدم اون دیگه بستگی به جیب داماد داره که میخواد خرج کنه یا نه دمشون گرم  بعضیا جشن عروسی هم میگیرن