2777
2789

نمی‌دونم چکار کنم دیگه 

از بس جیغ کشیدم و گریه کردم امروز کم آوردم 

کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم اگه قرار بود زندگیم اینطوری باشه 

زدم هر چی وسیله بود ریختم زمین نصف لاکا شکست و صندلی میز شکست 

رفتم یه چیزی کوفت کنم بعد دو روز زدم زیر هر چی توی آشپزخونه بود و گریه میکردم شدید 

می‌خوام امشب کار خودمو تموم کنم که دیگه تحمل هیچی رو ندارم...

انتظار دارن فردا با این حالم برم سر کلاس که پاچه بقیه رو بگیرم و مغزشونو به دندون بگیرم....

خدایا دردی که دادی به من بدبخت به صبرش نمیخوره...

ای خدااااااااااااااا 

نمی‌دونم چکار کنم از دستت که این بلاهارو سرم آوردی مگه من جز خوبی توی این دنیا کار دیگه ای کردم؟

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

آروم باش عزیزم 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردتون چیه

مشکلاتی که از دوران کودکی برام پیش اومده 

که تبدیل شده به دو قطبی و افسردگی‌ خیلی شدید که دکترا هم تو کارش موندن...

وقتی قراره سال های دیگم اینطوری باشم چرا آخه باید زنده بمونم؟

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

مگ چیشده خواهر

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭