2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر نازتونو میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3925 بازدید | 156 پست
دلیلش اینه ک بدونه فضولش کیه! هر ادمی ی حریم خصوصی داره چقد قشنگه سرتون تو کار خودتون باشه ضمن اینکه ...

شما ک حریم شخصی میدونی میشه لطفا بگی کسی ک خیالنت میکنه  مچشو گرفتی.و هزار گوهکاریش رو شده برات.باید چیکار کرد؟بنظرت برم عذرخواهی ک ب حریم خصوصیش تجاوز کردم

شما ک حریم شخصی میدونی میشه لطفا بگی کسی ک خیالنت میکنه  مچشو گرفتی.و هزار گوهکاریش رو شده برات ...

خیلی مشخصه چنین فردی داخل ادم از نظر من محسوب نمیشه چ برسه بخاد توی زندگی من بمونه ک حالا بخام تجاوز ب حریم خصوصیش بکنم (ضمن اینکه نیازی ب این کاراگاه بازیا نیست کسی خیانتکاره انقدری علائم اشکار و محرز بروز میده یا نمود پیدا میکنه ک خیلی واضحه) مخصوصا زنوشوهر ک حسی بهتر از هرکسی میدونن پارتنرشون چ پتانسیل هایی داره 

قد :۱۷۲ ❣️وزن شروع :۸۰ ❣️ هدف اول :۷۵ ❣️ هدف نهایی :۷۰ ❣️تاریخ شروع:۲۵/۱۲/۱۴۰۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مشخصه چنین فردی داخل ادم از نظر من محسوب نمیشه چ برسه بخاد توی زندگی من بمونه ک حالا بخام تجاوز ...

واقعا راست میگن ک هستن ادمایی ک زخمو باز میکنن و روش نمک میریزن.شایذ یکی هست مثل من ک دردشو نمیتونه جایی بگه میاد اینجاو روشنفکرای همیشه حاضرهم محکومشون کنن.خیلی جالبه

اونایی که شوهرشون نازشونومیکشه رهکاربدیدلطفاً منکه دیگه عقده ای شدم حتی یه بارنازمونکشیده معذرت خواه ...

ببین من کلا وقتی قهر میکنم نمیرم آشتی زودم آشتی نمیکنم اگرم مقصر نباشم نمیرم اون همیشه میاد وقتی قهرم خیلی اذیتش میکنم برا همین میدونه عواقبش میاد منت کشی 😂😂🦊