2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که توی یه رابطه دیدین یا شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 69774 بازدید | 71 پست
یعنی آدم قحط بوده براشون؟

ازینان که یه پولدار میبینن تا ته جیبشو میخوان خالی کنن بعد ولش کنن

کارشونه کلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه دیدم دخترا پامیشن کیلومترها میرن شهری که دوست پسرشون زندگی میکنه که ببیننش ولی پسره به خودش زح ...

آره منم توی نی نی سایت دیدم 

یکیشون گفت چون شهر من کوچیک همه همو میشناسم برا همین میرم شهر اون

یه زنو مرد که دهه شصت ازدواج کرده بودن 

چندسال پیش بخاطر وام ازدواج سوری جدا شدن 

داداشای زنه وقتی فهمیدن گرفتن مث چی دامادشون رو زدن 🤣

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

واقعا خب من شنیده بودم مادرزن با پدر وهرم به عروس داماد محرمن حتی طلاقم بگیرن برن بهشون محرم می‌مونن ...

حکم شرعیش رو درست نمیدونم ولی کسی که تن به این کار میده بنظرت براش فرقی داره این چیزا؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا شوهر منم داره میگه، با خودم صیغه ات کنم، زیر یه سقف نباشیم

بسم الله

به خدا صنعت فیلمای خاک برسری رییییده به ذهنا

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
آره منم توی نی نی سایت دیدم  یکیشون گفت چون شهر من کوچیک همه همو میشناسم برا همین میرم شهر اون

من از نزدیک میشناسم چند نفرو همشونم بهونشون همینه که شهرشون کوچیکه حالا قبلا تو همین شهر کوچیک سر قرارم صدبار رفتن با ادم دیگه الان شد کوچیک🥴🙄

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند