eshghkhodam مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عنوان آخرین سرچ گوگلتون چیه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 47 پست 👿بگین منم الان میبینم میزارم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم 1401/11/07 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 مواد تشکیل دهنده ی متامفتامین 😑😬😬 از تاثیرات مخرب بعد از دیدن برکینگ بد 😂😂 😂😂😂 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
شوهراتون_چشونه عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2810 وآسه چی هست؟ گوارش 'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن'🕊🤍️
دانشجوی_بینول عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 2916 واسه چی،؟ دو دلم برا خوندنش سرچ میکنم انصراف بدم محروم میشم یا نه
rykagrandee عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 1459 😐 وا خب چیه امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
باسلوق_نهگردویی عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 942 پهلو به پهلو میکنی سرگیجت بدتر میشه؟ تو خواب اینجوری شدی؟ با حرکت سرت بدتر میشه؟ آره حرکت بدترم میکنه دیشب چن ساعت نشستم فیلم دیدم همین که پاشدم برم بخوابم شدید سرگیجه گرفتم دیگه خوابیدم ولی صبر دوباره همینجوری بودم شدید
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 شرایط پذیرش در دانشگاه بریتیش کلمبیا واووو😍 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 علت خونریزی بعد از اقدام چیه😥😥😥 من اقدام داشتم دوروز یه موعدم لکه دیدم و افتادم به خونریزی و ... چند روز به پری موندهء؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
محمدطاهاحانیه عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 2181 چند روز به پری موندهء؟ 2روز قبل پری لکه دیدم بعدش افتادم به خونریزی الان ده روز شده ولی پاک.نشدم هنوز لک میبینم شیرازی ام😅
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 وا خب چیه اشتب شد عزیزم خودمم کشتی کج میبینم البته نه زیاد موقع دیدنش لذتتتت میبرم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
پناه_کوشولووو عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6092 قبل از نی نی سایت دیگه برا هممون آخری نی نی سابت هست که میاییم حالا قبلترش چیه؟ زشته نمیتونم بگم😌😂😂😂شوخیدم مانتو مد 1402
blossom66 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 14854 آره حرکت بدترم میکنه دیشب چن ساعت نشستم فیلم دیدم همین که پاشدم برم بخوابم شدید سرگیج ... اگر موقع خواب پهلو به پهلو بکنی بدتر بشی و با نشستن ارامش پیدا کنی. مشکلت از مایع گوشته، شب دو تا بالش زیر سرت بذاری حله. دارو هم لازم نیست.سرگیجه وضعیتی خوش خیم در موردش تو نت بخون. ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 2روز قبل پری لکه دیدم بعدش افتادم به خونریزی الان ده روز شده ولی پاک.نشدم هنوز لک میبینم اهاااا این یکیو تجربه نداشتم چی بگم انشالله هرچی صلاحه و انشالله به زودی باردار میشی حتما دکتر زنان بروچندماهه اقدامی؟بچه اوله؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 زشته نمیتونم بگم😌😂😂😂 شوخیدم مانتو مد 1402 🤣اوکی منم همینه اخرین سرچم موندم چه مدلی بخرم یا بدوزم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
محمدطاهاحانیه عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 2181 اهاااا این یکیو تجربه نداشتم چی بگم انشالله هرچی صلاحه و انشالله به زودی باردار میشی حتما دکت ... نه عزیزم شیرازی ام😅
rykagrandee عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 1459 اشتب شد عزیزم خودمم کشتی کج میبینم البته نه زیاد موقع دیدنش لذتتتت میبرم :) امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤