2777
2789
عنوان

غیر انتفاعی برای پایه اول دبستان

1106 بازدید | 25 پست

لازمه؟ یا دولتی ثبت نام کنم پسرم رو. الان کلاسهای مدارس دولتی چند نفره است و شرایط رسیدگی به بچه ها چطوره؟خانمم خیلی یه درس پسرم رسیدگی نمیکنه در این صورت دولتی بهتره یا اتتفاعی؟  شهریه های غیر انتفاعی تو چه قیمت هاییه؟ من ساکن هروی هستم اونجا کسی میشناسه دولتی خوب یا غیر انتفاعی خوب؟ ممنون. 

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

پسرام از پیش دبستانی غیر انتفاعی میخوانند معلماشون خوبن حالا بستگی به معلمش داره بعضی از معلم واقع خوب درس میدن 

فقط خیلی پول می‌گیرند شهریه پسرم 6میلیون هست 

هزینه کتاب و کتاب کار و جشن و حتی کادو جدا هست 

امکانات از مدرسه دولتی بهتر اما نه اینکه تعریفی باشه 

تعداد بچها هم خیلی زیاده 

الان به خاطر پول هر بچه رو ثبت نام میکنند

نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مدرسه داره  پسر من اول غیر انتفاعی رفت    خیلی زیاد هم باید تو خونه باهاش کار می‌کردم   هیچ فرقی با دولتی نداشت  غیر اینکه بچه ساعت ۲ میومد خونه خسته و کوفته با یک عالمه تکلیف 

ولی من دیدم مادرا بیشتر ب درس بچه میرسن تا پدرا😒

خانم من در گیر کارای خودشه. دانشگاش و کارش و دوستاش. 

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
المهدی سمت حکیمیه خوبه. شهریه۲۸

سم،ت هروی جایی بلد نیستید 

بستگی به مدرسه داره  پسر من اول غیر انتفاعی رفت    خیلی زیاد هم باید تو خونه باهاش کا ...

ممنون

سرفصل های درسی تفاوتی داره تو دولتی و غیر انتفاعی؟

بخدا گناه داره بچه نمیدونم چطور دلش میاد ولی شما هیچ وقت تنهاش نذارین شما ب جای مادرش همیشه بهش توجه ...

ظاهرا خیلی خودشو مهربون و دلسوز میدونه ولی در عمل دنبال کارای خودشه و تقریبا هفتاد درصد کارای هیراد به عهده منه. حتی از چند روز پیش که یه دندون پشت دندون پایینش دو اومده من هی میگم یه دکتر ببرش تا من بیام همه جا تعطیله میگه شیریه خودش میوفته