2777
2789
عنوان

نزدیکترین دوستم ببینید چیکار کرده😖 بنظرتون کارم درست بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 42 پست
تو کلاسشون ۲۹ نفرن و همه غریبه.فقط این که دوست نزدیک من بود چنین کاری کرد بامن

محل نده بهش دیگه جوابشم نده یا سنگین باش تا بفهمه دوست بودن یعنی چی می تونست بیاد به خودت بگه 

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اون دیگه چیزی نگفته؟

نه اصلا.من مطمئنم اون دوستمون رفته عین حرفای منو گذاشته کف دستش.اما این اصلا از غرورش پایین نیومد که عذر خواهی کنه یا حتی یه بهونه الکی بیاره بگه مثلا من خبر نداشتم و شوهرم گفته

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نه اصلا.من مطمئنم اون دوستمون رفته عین حرفای منو گذاشته کف دستش.اما این اصلا از غرورش پایین نیومد که ...

خب پس محل نده ، این جور آدما هرچی کمتر بهتر

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
هسچی دیگه.همین بود.کارم درست بود بنظرت؟ که دیگه نمیخوام واقعا این دوستی رو.چون من بچه اینو مثل بچه خ ...

آره عزیزم خوب کاری کردی 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
تو ۴ سال ینی کاری نموند که نکنم واسه اینو بچش و خونوادش.کادوهای انچنانی،ویلا ببر با خودت،کلید و ...

نظر شخصی منه....دوران مجردی با تاهل باید فرق کنی و اگر قرار دوستی کنیم محدود باشه...منکه دوستم با دوتا بچه ...پاپیچ شوهرم شده بود منم شک کرده بودم اما میگفتم نه امکان نداره تا اینکه تو یادداشت روزانه شوهرم خوندم داستان رو ...ان شاالله خدا قسمت هیچ زنی نکنه حالی که با خوندن اون بهم دست داد...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
اشتباه محض  هیچکس جز شوهر و بچه برای ادم نمیمونه خواهر ب بقیه بها نده

واقعا دیگه بهم ثابت شد،شاید مورد بزرگی نباشه در برابر اتفاقایی که تو زندگی خیلیاتون میوفته اما من خودم خیلی ادم وفادار و صادقیم،به جون تک دخترم قسم چقدر واسه اینا از ته دل کار انجام دادم.با اینکه شوهرم مخالف بود میگفت اینا مناسب تو نیسن.ازینکارش فهمیدم همدل نیس با من و زیر اب زنه.اگه یه روزی یه حرکت بزرگتر بزنه من میمیرم درجا

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

واقعا دیگه بهم ثابت شد،شاید مورد بزرگی نباشه در برابر اتفاقایی که تو زندگی خیلیاتون میوفته اما من خو ...

کلا دوست واسه بیرون خونس واسه هر از گاهیه 

زیاد صمیمی و وابسته نباش ب کسی جز خونوادت 

این شد تحربه برات

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
 محل نده بهش دیگه جوابشم نده یا سنگین باش تا بفهمه دوست بودن یعنی چی می تونست بیاد به خودت بگه& ...

دقیقا منم همینو میگم.حداقل میتونست قبلش بیاد بمن بگه تو مشکلی نداری به معلم بگم مثلا بچه منم ببره میز اول.در صورتیکه تو کلاسشون ۳ردیف میزه.اسم اونای دیگه رو چرا نبرد

چقدر پس نمک نشناسه

اره واقعا.کلی لباس و کفشای میلیونی بهش قرض میدادم بره جلو فامیلاش پز بده😔

دقیقا منم همینو میگم.حداقل میتونست قبلش بیاد بمن بگه تو مشکلی نداری به معلم بگم مثلا بچه منم ببره می ...

من که یکی اینکارو کنه واقعا اعصاب ندارم ول می کنم

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
چون اکیپین سخته اگه فقط خودش بود محلش نمیدادی

تو اکیپمون دوتای دیگه خواهرای خودشن،اون یکیم که گفتم واسش خبر میبره رفیق ۱۵ سالشه.اونام به اتیش این میسوزن دیگه متاسفانه

خب پس محل نده ، این جور آدما هرچی کمتر بهتر

دقیقا همینه.میخوام همچین دوستی نباشه اصلا واقعا